Rozprávkové bohatstvo sa skrýva v jackpote v národnej lotériovej hre – LOTO. Kto chce oň zabojovať musí spraviť málo. Podať si tiket na predajni, cez internet alebo esemeskou a je v hre o 1 176 118 €.

Ako zbohatnúť? Je to jednoduché.

Stačí si podať našu obľúbenú číselnú lotériu LOTO, v ktorej hráč tipuje 6 čísel z číselného radu od 1 do 49. Na koho sa šťastena usmeje, môže vyhrať sumu, z ktorej sa mu hlava zatočí.

V 1. ťahu v LOTO sa hrá o takmer 1,2 milióna €. Pritom cena za jeden stĺpec je len 1 €. Kto chce však mať väčšiu šancu na skvelú výhru, mal by zvoliť systémovú stávku. Viac žrebovaní = viac tiketov = viac príležitostí na krásne peniaze.

Hráči by pritom nemali zabúdať ani na doplnkovú hru JOKER. V nej sa žrebuje šesťčíslie, ktoré na každý tiket vyberá náhodným spôsobom počítač. Cena za doplnkovú hru je len 50 centov. A aktuálna výška jackpotu v hre JOKER? Krásnych 96 958 €.

Nezabudnite, žrebovanie v hre LOTO + JOKER, ako aj v hre LOTO 5 z 35, kde bude jackpot atakovať hranicu 20 000 €, je na programe už túto nedeľu.

Veľa šťastia.

chcem hrať