Už päť dní kasínoví hráči na eTIPOS.sk lovia voľné spiny. Zostávajú už len dva dni a spoznáme najšikovnejších lovcov, ktorí získajú voľné spiny. Odmenených bude až 101 hráčov, ktorí sa najlepšie umiestnia v rebríčku, v ktorom sa boduje podľa vzorca 1 bod za každé 1 €.

Ak ste sa ešte nezapojili, stále máte šancu. Ak už patríte medzi hráčov, ktorí sa zapojili do Lovu na 10 000 voľných spinov, pokračujte a nezabudnite si sledovať svoje umiestnenie v rebríčku.

Momentálne je na čele rebríčka hráč registrovaný pod prezývkou York77. Ak sa mu do konca prvého kola, do 29. januára, podarí udržať svoje prvenstvo, získa až 700 voľných spinov. Aktuálne na druhom mieste bojuje Tibor6399. Na päty mu v tomto love šliape veľmi vytrvalo hráč s prezývkou Bysťo. Od druhého miesta ho delí len naozaj zanedbateľný počet bodov. Ak bude Bysťo bystrý a prebojuje sa na druhé miesto, získa 500 voľných spinov.

Boj hráčov, ktorí sa k dnešnému dňu nachádzajú na druhom a treťom poradí je naozaj vyrovnaný, vývoj budeme ostro sledovať. Voľné spiny v počte maximálne 200 čakajú aj na ďalších hráčov, ktorí majú stále dosť času sa prebojovať na najvyššie priečky rebríčka. Spolu v prvom kole voľnými spinmi odmeníme 101 najlepších hráčov.

Nezabudnite, že do 29. januára máte možnosť sa veľmi jednoducho zapojiť do prvého kola lovu na voľné spiny! Ak už prvé kolo nestíhate, určite nezúfajte. Hneď v ten istý deň, 29. januára, štartuje druhé kolo Lovu na 10 000 voľných spinov. Podrobné podmienky sa dozviete na eTIPOS.sk

LOV NA 10 000 VOĽNÝCH SPINOV