Pohoda, relax, dovolenka pri mori alebo na horách, a to celý rok. Snívate aj vy o takomto bezstarostnom živote? Krásnu realitu máte pritom na dosah ruky vďaka eŽrebu RENTA od TIPOSU.

Len si to predstavte. Január je označovaný za najviac depresívny mesiac pre Slovákov. Povianočné obdobie, zima., Ale čo tak stráviť prvý mesiac roka v exotickom Thajsku?

Jarné mesiace zas patria skvelej lyžovačke. Talianske či francúzske horské strediská ako Cortina d’Ampezzo či Courchevel sú ako stvorené na perfektnú lyžovačku vo veľkom štýle.

A čo tak prejsť veľké európske mestá jedno po druhom? Kto si vie spraviť dobrý itinerár v kombinácii s neraz lacnými cenami leteniek, vlakov či lodí, môže bez problémov precestovať v rámci jedného tripu Londýn, Amsterdam, Paríž, Barcelonu, Madrid či Lisabon.

Alebo by ste sa svoju okoliu radi predstavili každý mesiac v novom outfite? Nový kabát, kožená bunda, oblek, šaty, tenisky? Nech sa páči. Vo svete výhercov od TIPOSU je všetko možné.

Pýtate sa, ako na to?

Je to jednoduché. Vysnívaný život vám vie zabezpečiť výhra vďaka eŽrebu RENTA, ktorého cena je len 3 €. Pre piatich šťastlivcov sa však pár drobných vie zmeniť na rozprávkovú výhru, keď na spomínaný kvintet čaká renta vo výške 2 500 €, ktorú budú dostávať po dobu jedného roka!

Matematika je jednoduchá, kto si zakúpi eŽreb RENTA a vyhrá hlavnú výhru, môže sa tešiť na celkovú výhru 30 000 €, ktorá mu bude vyplácaná mesiac čo mesiac v podobe sumy 2 500 €.

Neváhajte a ešte dnes si zotrite svoje šťastie na eTIPOS.sk a užívajte si dokonalý, bezstarostný rok s eŽrebom RENTA.

Skúsim šťastie teraz