1 milión ako výhra znie krásne. 11 miliónov dvíha zo stoličky azda každého. Ale 111 miliónov? To je suma, ktorá vyráža dych. A možno tak spraví niektorému zo slovenských hráčov. Práve o túto magickú sumu sa totiž hrá v najväčšej európskej lotérii.

Azda každý Slovák už vie, že kto túži po splnení sna o gigantickej výhre, mal by pokúšať šťastie s lotériami, ktoré sú dostupné na www.tipos.sk.

A zatiaľ čo na domácej scéne sa jackpot v lotérii LOTO pomaly blíži k hranici 1 000 000 €, v medzinárodnej lotérii Eurojackpot atakuje hranica rekordné výšky.

Ak by totiž padla hlavná výhra, išlo by o tretí najväčší jackpot v histórii.

Niekomu sa už len pri vyslovení sumy 111 miliónov zatočí snáď i hlava. Pritom sen o parádnej výhre môže byť už čoskoro krásna realita.

Stačí len uzatvoriť stávku v lotérii Eurojackpot, kde má jeden stĺpec cenu 2 €. Samozrejme, čím viac ich na svoj tiket hráč umiestni, tým väčšia šanca na výhru sa mu naskytne a to bez čakania v rade, jednoducho online na www.tipos.sk.

A pozor. V hre je nielen rozprávkový jackpot v hodnote 111 000 000 €, ale krásne možnosti na výhru sa ukrývajú aj v 2. a 3. poradí.

Tak čo, máte už vybrané šťastné čísla?

chcem hrať