Druhý týždeň Majstrovskej 15ky bol úspešne ukončený. Tak ako v prvom týždni, aj druhý týždeň odmeníme 15 výhercov, ktorým rozdelíme sumu 1 000 €. Ak ste sa ešte nestihli zapojiť, stále máte šancu. Od pondelka, 3. februára, štartuje posledný týždeň tejto bonusovej akcie. Zapojte sa do tretieho kola a získajte bonus až 200 €.

Počas druhého týždňa sa opäť najviac darilo hráčovi, ktorý je v online herni eTIPOS.sk registrovaný pod prezývkou Jorelo. Vďaka 110 získaným bodom sa umiestnil v rebríčku na prvom mieste a získal tak najvyšší bonus 200 €. Dokázal si svoje miesto v rebríčku obhájiť počas dvoch týždňov. Uvidíme, či sa mu toto poradie podarí udržať aj v treťom a zároveň poslednom týždni. Hráč s prezývkou Maggi má nielen dobrý prehľad v športe, ale je už dva týždne verný  Majstrovskej 15ke. Zatiaľ čo v prvom týždni si vybojoval tretie poradie, v druhom týždni sa už prepracoval na druhé miesto a získal bonus 120 €. Celkový zoznam odmenených hráčov druhého kola nájdete na eTIPOS.sk.

Zapojte sa do Majstrovskej 15ky aj vy, máte šancu do 9. februára.

Aby ste získali bonus, je potrebné sa umiestniť v rebríčku medzi prvými 15 najlepšími hráčmi.

Podmienky Majstrovskej 15ky sú jednoduché. Tipujte na eTIPOS.sk v sekcii ŠPORT a za každý uhádnutý zápas získate body do rebríčka.  Minimálna výška vkladu je 10 €, započítavajú sa udalosti s kurzom rovným a vyšším ako 2,00. Zápas musí byť v súťažnom týždni vyhodnotený a stávková udalosť víťazná. Celý tiket nemusí byť výherný.

Hrajte Majstrovskú 15ku na eTIPOS.sk. Nezabudnite si priebežne sledovať vaše poradie v rebríčku a bojujte každý týždeň o prvých 15 miest v rebríčku hráčov.

Svoje priebežné poradie nájdete v pravej časti obrazovky.

Zisti viac a zapoj sa