Tretia adventná nedeľa sa niesla nielen v znamení čoraz väčších príprav na vianočné sviatky, v posledný deň týždňa sa tradične žrebujú aj čísla v hre LOTO 5 z 35. Obrovská eufória a vlna radosti zavládla v domácnosti hráča z Košického kraja, ktorý trafil Jackpot a vyhral 40 867,38 eur!

Hra LOTO 5 z 35 patrí k populárnym lotériam aj preto, že základný vklad na jednu stávku si môže dovoliť absolútne každý. Veď hodnota jedného tipu je len 50 centov.

Šťastný výherca na svoj tiket vyplnil šesť hracích polí, zvolil aj účasť v doplnkovej hre JOKER, ktorá je spoločná pre hry LOTO a LOTO 5 z 35. No a následne už len z pohodlia domova čakal, aké čísla sa vyžrebujú.

Za stávku 3,50 € zo šiestich tipov priniesol fantastickú výhru tip s číslami 4  17  22  30 a 33. Navyše, vďaka ďalšiemu zo šiestich tipov získal hráč aj jednu výhru „na kávu“ v treťom poradí vo výške 3,30€. Dokopy si tak na svoj účet pripíše parádnych 40 870,68 eur!

Hru LOTO 5 z 35 si môžeš zahrať hneď dvakrát do týždňa. Výherné čísla žrebujeme v stredu a v nedeľu. Hodnota jedného tipu je len 50 centov, ktoré vieš pretaviť na rozprávkové peniaze. „Malé loto“ je totiž lotéria s najvyššou šancou na získanie hlavnej výhry.

Tak čo, už máš vybraté čísla na stredajšie žrebovanie?

chcem hrať