Už ide do tuhého. Ani v nedeľu sme totiž nespoznali majiteľa jackpotu v hre LOTO 5 z 35, čo predznamenáva atak rekordnej výhry. Po poslednom žrebovaní ‚malého lota‘ je v banku už nádherných
146 335 €!

Mesiac október totálne pokazil štatistiku v obľúbenej lotériovej hre. Až do desiateho mesiaca totiž pravidelne, niekedy aj v oboch žrebovaniach počas týždňa, vyhrávali hráči niekoľko desiatok tisíc eur.

Na jeseň však zrazu prišiel útlm.

Nuž ale, o to väčšia radosť môže nastať u niekoho doma už túto stredu, kedy sa bude s určitosťou hrať o najväčší jackpot v tomto roku! A už teraz vieme, že bude patriť do TOP5 najvyšších jackpotov v histórii tejto hry.

Tento rok prekonal jackpot v hre LOTO 5 z 35 magickú šesťcifernú hranicu štyrikrát. Rekordná výhra je zároveň aj posledná, z 13. októbra – 137 409 €.

Už teraz je jasné, že v stredu sa tak bude hrať o rekordný jackpot. Je pritom možné, že suma, o ktorú sa hráči pokúsia, bude blízko hranici 200 000 €.

A to všetko sa dá vyhrať len za 0,50 €! Áno, jeden stĺpec v ‚malom lote‘ stojí len 0,50 €. Kto však chce znásobiť svoju šancu na výhru, mal by skúsiť podať tiket systémovou stávkou.

Viac stávok, viac možností získať skvelý jackpot. Dočkáme sa už v stredu? Predpoklad na výhru je obrovský. Budete to práve vy, kto získa jackpot v hre LOTO 5 z 35?

Hraj o rekordný jackpot