Ten pocit zažil azda každý tipér. Za malú sumu si vybral viacero zápasov, neraz s vyššími kurzami a k tomu si povedal – čo ak je toto ten tiket s veľkým T. A práve dva takéto príbehy sa udiali v pondelok v herni eTIPOS.sk.

Prvý výherca si vybral na svoj tiket desať zápasov, pričom sa rozhodol pre absolútny mix. Skombinoval futbal, hokej i basketbal. Kusisko šťastia zažil najmä pri dvoch najvyšších kurzoch – remíze v hokeji a presnom výsledku vo futbale.

V zápase KHL vyhrával Barys Nur-Sultan na ľade Nižného Novgorodu už 2:0, no domáci dvomi zásahmi vyrovnali, čo bol kľúč k úspechu, keďže tipér potreboval práve remízu. Gól na 2:2 pritom padol 72 sekúnd pred koncom tretej tretiny.

Ešte väčšiu vlnu eufórie však musel priniesť uhádnutý presný výsledok zápasu dánskej ligy medzi Midtjyllandom a Nordsjaellandom, ktorý sa skončil výsledkom 3:1. Kurz na túto udalosť bol 10,4!

V celkovom súčte mal hráč výsledný kurz 2933,66. Jeden zápas bol zrušený, no i tak sa pri vklade 1,36€ mohol radovať z parádnej výhry 2 462,82€! A teraz ešte absolútny bonbónik na záver. Tipér stavil rovnaký tiket hneď trikrát, dokopy sa tak radoval z parádnej sumy 7 388,46€!

Rovnako veľký dôvod na radosť mal tipér, ktorý sa zameral na počty gólov vo futbalových a hokejových zápasoch. Vo viacerých prípadoch prežil „klinickú smrť“, keď preňho dôležité góly padli v samom závere zápasov. Vďaka natipovaným desiatim zápasom s kurzom nad 1,50 získal hráč navyše kurzové zvýhodnenie, ktoré mu navýšilo výhru o 1,5 násobok!

Summa summarum, pri vklade 18,13€ sa radoval výherca zo sumy 4 017,97€!

Zaujali ťa tikety našich výhercov? Máš rád aj ty odvodené stávky na počet gólov alebo presný výsledok? Vyber si tú pravú pre teba z ponuky najlepších tipov, ktoré ti prináša herňa eTIPOS.sk.

Veľa šťastia!

ŠPORTOVÁ PONUKA