Max Power Bonus, ktorý môžeme považovať za kasínový jackpot sa v sobotu ráno zastavil na sume 27 651 €, keď spoznal svojho majiteľa. Stal sa ním v čase 9:41 hod. na www.etipos.sk v hre Criss Cross hráč Kuzmik.

Splnil sa mu sen každého hráča, do hry vložil iba 0,20 € a na jej konci bolo po dotočení valcov 27 651 €! Vložiť do hry iba takúto sumu a vyhrať takto tučný balík, tak to sa nestáva každý deň. V MAX POWER BONUS-e to však je možné!

Aj ty môžeš zažiť takého prekvapenie z neuveriteľne vysokej výhry. Stále máš šancu hrať o MAX POWER BONUS, ktorého hodnota stále narastá. Aktuálnu výšku môžeš sledovať na eTIPOS.sk v sekcii Kasíno.

Nepremeškaj túto výnimočnú šancu a roztoč valce v jednej z troch hier v najväčšej slovenskej online herni eTipos.sk. MAX POWER BONUS ti ponúkajú hry Black Magic, Criss Cross, Eldorado. O tento kasínový bonus hráš už pri stávke v hodnote minimálne 0,20 €.

Hraj jeden z troch valcových výherných automatov na eTipos.sk a máš možnosť vyhrať MAX POWER BONUS.

Chcem hrať o MAX POWER BONUS

V článku spomenuté bonusy a promo akcie sú aktuálne v deň zverejnenia článku. Aktuálne promo akcie nájdete v sekcii promo akcie na www.etipos.sk