Moment, na ktorý sa dlho čakalo, nastal. V piatkovom žrebovaní 1. mája 2020 padol maximálny jackpot lotérie Eurojackpot. Výhra v hodnote 90 miliónov € putovala do nemeckého Bavorska.

Nemeckému hráčovi známej lotérie Eurojackpot sa v piatok prevrátil život hore nohami. Jeho čísla 6, 11, 12, 21 a 41 a doplnkové čísla 1 a 2 vyhrali top jackpot tohto obdobia. 25 ročný hráč z mestečka Oberfranken zaplatil za svoju stávku 16,25 € a vyhral až 90 miliónov €.

Poslední traja výhercovia hlavného jackpotu pochádzali práve z Nemecka – v decembri 2019 putovalo 10,5 miliónov € do Severného Porýnia-Vestfálska. Po ôsmich týždňoch, vo februári 2020, sa výherná suma zvýšila až na 90 miliónov a udomácnila sa v rovnakom regióne Nemecka. Následne sa na zdolanie jackpotu čakalo až 12 týždňov.

Nemali by sme však zabúdať, že aj Slovákom sa v Eurojackpote v poslednej dobe naozaj darilo. Dokonca sa z nich vďaka týmto tipom stali až milionári. Ich život po výhre 5,2 milióna € a 7,3 milióna € už nikdy nebude ako predtým.

Gratulujeme!

Nezabúdajte, že aj napriek padnutému jackpotu sa tento týždeň hrá o sumu hodnú pokusu. Však koho by nepotešilo 10 miliónov €?

Svoje tipy podávajte na eTIPOS.sk a sledujte piatkové žrebovanie.

Hrajte o veľké výhry v lotériách