EGT hry sú teraz v kurze. Okrem jackpotov a exkluzívnych akcií prichádzajú teraz s mega novinkou. Počas 2 týždňov EGT MEGA turnajov sa hrá spolu o 15 000 € v bonusoch. V jednom kole vyhráva až 49 najlepších hráčov.

Bonusy sa navyše neodmietajú – je to jedno z nepísaných pravidiel každého hráča online kasína. V novom EGT MEGA turnaji sa teraz hrá o mega výhry! Iba za dva týždne sa rozdá 15 000 €! Pravidlá sú jednoduché a ako stvorené na bodovanie v rebríčku.

Dva týždne, dve kolá, dvakrát 7 500 € – nový EGT MEGA turnaj, ktorý sa začína 5. októbra, patrí medzi najlepšie a najštedrejšie turnaje v širokom okolí. Teraz je ten správny čas využiť všetok svoj hráčsky potenciál a točiť EGT valcami. Keď počas trvania turnaja stavíš v niektorom z vybraných výherných prístrojov, budeš automaticky zaradený do akcie.

chcem hrať

V prvom kole, ktoré trvá od 5. do 11. októbra, si daj pozor a zameraj na sloty automatov 100 Burning Hot, 40 Super Hot či 27 Wins. Kráľovskú odmenu ti prinesie aj 40 Lucky King,  divoké bitky v Amazon’s Battle alebo horúci 40 Hot & Cash. Do boja môžeš povolať vyššie sily v Rise of Ra, tajné ingrediencie z Secrets of Alchemy, či všetku horúčavu z Extremly Hot.

Nesmieš však zaspať na vavrínoch. Druhé kolo sa začína hneď nasledovný deň. Od 12. do 18. októbra je dôležité si za svoje vyvolené valce zvoliť z pestrého výberu 100 Super Hot, 30 Spicy Fruits, Great 27, Shining Crown, Supreme Hot, 20 Joker Reels, Burning Hot, 20 Hot Blast či 40 Mega Clover.

Každé euro sa v rebríčku premení na jeden bod. Prvých 49 hráčov si v každom kole uloví spolu 7 500 €.

1. týždeň 2. týždeň
100 Burning Hot 100 Super Hot
40 Super Hot 30 Spicy Fruits
27 Wins Great 27
40 Lucky King Shining Crown
Amazons‘ Battle Supreme Hot
40 Hot & Cash 20 Joker Reels
Rise of Ra Burning Hot
Secrets of Alchemy 20 Hot Blast
Extremely Hot 40 Mega Clover

Neváhaj a klikni na eTIPOS.sk, lebo svet EGT čaká iba na teba!

chcem hrať

V článku spomenuté bonusy a promo akcie sú aktuálne v deň zverejnenia článku. Aktuálne promo akcie nájdete v sekcii promo akcie na www.etipos.sk