Prestížna futbalová Liga majstrov má na programe 2. kolo. A aký by to bol utorok a následne streda bez podaných tiketov s najlepšími kurzmi v herni eTIPOS.sk? Vychutnaj si atraktívne zápasy a súboje tých najlepších aj s bonusovou akciou Stávka bez rizika.

Stávka bez rizika až do 50 € je určená pre novo registrovaných hráčov v herni eTIPOS.sk. Stačí si len tipnúť prvú stávku na ľubovoľný zápas Ligy majstrov a ak ti tip nevyjde, vrátime ti celú výšku vkladu (minimálne 20 € a maximálne 50 €).

V utorok sú na programe tieto zápasy:

Ajax – Besiktas – 1, hcp – 1,5 gólu (1)

Ajax vstúpil do tohtoročnej sezóny veľmi dobre, keď deklasoval Sporting Lisabon na jeho trávniku 5:1.  Darí sa mu pritom aj na domácej scéne. Úradujúci holandskí šampióni vyzerajú nezastaviteľne. V posledných šiestich súťažných zápasoch nastrieľali svojim súperom 29 gólov. A hoci v LM dostáva pravidelne góly (Ajax udržal jediné čisté konto v uplynulých 11 zápasoch v Lige majstrov), nad tureckým tímom by mal bez problémov vyhrať. Nebáli by sme sa tipnúť aj hendikep.

Šachtar Doneck – Inter Miláno – X

Šachtar Doneck má v druhom zápase základnej skupiny Ligy majstrov čo naprávať. Na úvod totiž prekvapujúco padol na ihrisku Šeriffu Tiraspol 0:2. Inter však bude veľmi náročná prekážka. V šiestich z posledných siedmich súťažných duelov vonku futbalisti z Milána inkasovali v prvých polčasoch, stať sa tak môže aj v Donecku. Ak sa domáci vypnú k top výkonu, môžu získať bod.

AC Miláno – Atletico Madrid – X, menej ako 2,5 góla

Tím trénera Diega Simeoneho v uplynulých troch sezónach LM v základných skupinách na ihriskách súperov vyhral vždy len jedno z troch stretnutí. Madridskí hráči sa nedokázali presadiť v štyroch súbojoch vonku v LM na talianskej pôde od sezóny 2013/14, kedy na tomto ihrisku zvíťazili 1:0. Atléti prehrali v generálke na zápas LM na pôde Alavesu, AC uspelo v Spezii. Očakávame vyrovnaný zápas, ktorý môže skončiť aj bez gólov.

Borussia Dortmund – Sporting Lisabon – 1

Nemecký celok drží najdlhšiu sériu bez porážky v zápasoch základných skupín Ligy majstrov vo svojej histórii, keď neprehral deväťkrát v rade (6-3-0). Teraz cielia na siedmu výhru a prvé miesto v tabuľke. Nemecký klub odohral v tomto ročníku už deväť súťažných konfrontácií, v ktorých padlo v priemere 4,33 gólu. Po prehre v lige sa Borrusia bude chcieť výkonnostne revanšovať.

FC Porto – Liverpool – 2

Porto vstúpilo do tohto ročníka Ligy majstrov bezgólovou remízou na pôde silného Atlética Madrid. Anglický gigant je v tohtoročnej sezóne v skvelej forme. Prvá priečka mu patrí nielen v skupine milionárskej súťaže, ale aj v tabuľke Premier League. Liverpool Portu čelil osemkrát a ani raz neprehral (5-3-0). Proti žiadnemu inému súperovi v európskych súťažiach nemá viac duelov bez prehry.

PSG – Manchester City – 2

Počet gólov – viac ako 3,5

Citizens neprehrali súboj v Lige majstrov na ihrisku súpera od decembra 2017. Vďaka semifinálovému triumfu v LM nad PSG v sezóne 2020/21 Angličania vyhrali všetky svoje posledné štyri európske súboje s francúzskymi súpermi, pričom iba raz inkasovali a desaťkrát skórovali. Domácim budú chýbať zranení Di Maria či stopér Ramos, zdravotný stav Lionela Messiho bol otázny, keď vynechal posledné ligové zápasy pre poranenie kolena, ale na zápas proti mužstvu trénera Pepa Guardiolu by mal byť pripravený. Ak sa zápas začne vo vysokom tempe, môžeme vidieť poriadnu prestrelku.

Lipsko – Bruggy – 1

Dvaja outsideri základnej skupiny A Ligy majstrov si to teraz rozdajú medzi sebou v bitke o dôležité body, ktoré môžu víťaza nasmerovať k tretiemu miestu, a teda postupu do jarnej vyraďovacej fázy Európskej ligy. Posledných päť domácich súťažných stretnutí Lipska prinieslo minimálne štvorgólové predstavenie. Bruggy budú prvým belgickým súperom Lipska v histórii tejto prestížnej súťaže. Nemecký tím je favoritom.

Real Madrid – Šeriff Tiraspoľ – 1

Prvý polčas – viac ako 1,5 gólu

Súboj Dávida s Goliášom sa očakáva v Madride. Rekordní 13-násobní víťazi Ligy majstrov nastúpia proti moldavskému šampiónovi. Biely balet skóroval na 2:0 v piatich zo svojich predchádzajúcich siedmich víťazstiev v  Lige majstrov. Na úvod Moldavčania šokovali víťazstvom nad Šachťarom Doneck, čo ich katapultovalo na čelo skupiny. Všetkých 15 hráčov Tiraspoľu, ktorí sa zúčastnili na tomto víťazstve, debutovalo v skupinovej fáze Ligy majstrov, Šeriff nikdy nehral s klubom zo Španielska v pohárovej Európe. Ak sa nestane zázrak, návšteva Madrida sa skončí debaklom.