Hovoríte si, že stať sa milionárom bez výhry jackpotu nie je možné? Opak je pravdou. Vďaka lotérii Eurojackpot sa o tom presvedčilo hneď niekoľko šťastlivcov. Aj keď najväčším ťahúňom aj naďalej zostáva megalomanský jackpot vo výške 90 miliónov €, milionárom sa môžete stať aj pri výhre zvyšných poradí.

Nie je žiadnym tajomstvom, že Eurojackpot patrí k jednej z najobľúbenejších lotérii v Európe. Hlavným dôvodom je bezpochybne jackpot, ktorý sa pravidelne pohybuje v niekoľkých desiatkach miliónov €. A teraz nastal opäť ten čas, kedy sa vyšplhal až na maximálnych 90 miliónov €. Práve táto príležitosť však ponúka aj ostatným poradiam možnosť, aby rástli. Práve apríl je dôkazom toho, že aj 2. poradie vie z hráčov urobiť zo dňa na deň multimilionárov.

Máte pocit, že sa na Slovákov takéto šťastie predsa nemôže usmiať? Omyl! Už sa tak stalo a nie raz. Len počas mesiaca apríl pribudli práve vďaka výhre v 2. poradí dvaja noví slovenskí milionári. Ich život sa po výhre 5,2 milióna € a 7,3 milióna € doslova otočil naruby.

Ako vyťažiť z lotérie Eurojackpot čo najviac?

Podať si lotériový tiket je prvým krokom k tomu, aby sa na vás pri žrebovaní usmialo šťastie. Avšak k Eurojackpotu sa viažu aj zaujímavé akcie, ktoré v sebe ukrývajú zaujímavé odmeny. Stačí si iba tipnúť online na eTIPOS.sk a splniť podmienky akcie.

Práve teraz je ten správny čas vyplniť viac ako iba jedno hracie pole. V prípade, že sa rozhodnete pre plný online tiket, tak sa vám nielen zvýšia šance na jackpot, ale v prípade výhry zdvojnásobíme aj vašu výhru v 7. poradí.

Druhá akcia spojená s Eurojackpotom ponúka možnosť vyhrať okamžité výhry. Ak vyplníte 30 hracích polí na svojom online tikete, tak získate 30 voľných otočení, ktoré viete využiť v rámci ponuky vybraných hier nášho online kasína.

V prípade, ak preferujete vyplniť iba jeden plný online tiket, tak aj pre vás máme niečo pripravené. Nezabudnite pri tipovaní zakliknúť aj doplnkovú hru JOKER a 20 voľných otočení vo vybraných hrách je vašich.

Nádielka Eurojackpotu je teraz naozaj štedrá.

Žrebujeme každý piatok.

Držíme palce!

Staň sa milionárom! Hraj Eurojackpot!