Mesiac september bol z pohľadu lotériových hráčov extrémne bohatý  a štedrý na výhry. Mnohým sa od základov zmenil život, a to treba poznamenať, že k lepšiemu.

September odštartoval krásnou výhrou v lotérii Eurojackpot, kde hráč z Trenčianskeho kraja zaznamenal výhru v treťom poradí, a tak si na svoj účet pripísal 53 896 .

Ako tento mesiac parádne odštartoval, tak aj skončil. V žrebovaní medzinárodnej lotérie Eurojackpot zažiarili dvaja slovenskí hráči. Jeden z nich vyhral v druhom poradí 903 971 a druhý bol úspešný v treťom poradí – vyhral 127 449 .

Hráč, ktorý vyhral takmer milión eur, uzatvoril svoju eurojackpotovú stávku na jednom z predajných miest spoločnosti TIPOS v Trnavskom kraji. Spoľahol sa pritom na náhodný výber čísel. Obsluhu terminálu požiadal o dvojtipovú stávku v lotérii Eurojackpot aj s účasťou v doplnkovej hre Eurojackpot JOKER a celú si ju predplatil na dve žrebovania. Obsluhe terminálu zaplatil za takúto stávku 10 €.

Ale to nie je z výhier v mesiaci september ani zďaleka všetko. Doplnková hra Eurojackpot JOKER potešila skvelou výhrou 50 000 hráča z Bratislavského kraja. Účasť v doplnkovej hre Eurojackpot JOKER si zvolil k päťtipovej stávke v lotérii Eurojackpot a obsluhe terminálu zaplatil 11 €. Výhru v prvom poradí vo výške 50 000 € mu prinieslo náhodne vygenerované šesťčíslie 7-4-8-3-0-7. V treťom týždni mesiaca september zase vyhral 50 000 v prvom poradí hráč s predplatenou stávkou.

Hra LOTO 5 z 35 je známa tým, že jackpot v nej padá so železnou pravidelnosťou. Stalo sa tak i v deviatom mesiaci roka. A tak sme zaznamenali výhry 86 905 €, 17 986 i výhru, ktorú si pripísali dvaja hráči v jednom žrebovaní vo výške 33 338 .

A zabudnúť nemôžeme ani na populárnu hru KENO 10, kde získal ďalší hráč skvelú výhru – 60 000 €. Na tikete vyplnil tri stĺpce – polia, na každom označil desať čísel a ako vklad na jeden tip si zvolil sumu 0,30 eura. Hráč sa rozhodol, že si so svojou stávkou zahrá trikrát. Za takúto predplatenú stávku zaplatil iba 2,70 €.

Mesiac september nám ukázal, že pokúšať šťastie sa oplatí. Bude október na výhry ešte bohatší? My v TIPOSE veríme, že áno.

Držíme vám palce.