Medzinárodná lotériová hra Eurojackpot opäť raz atakuje svoje maximá. Po tom, čo sme v utorok nespoznali majiteľa hlavnej výhry narástol jackpot na úžasných 82 000 000 €. Dočká sa výhry hráč zo Slovenska?

Už sú to dva roky, čo sme spoznali majiteľa historicky najväčšej výhry hráča spod Tatier. V polovici októbra 2020 padol jackpot vo výške
58 807 427 €! Bude sa história opakovať a opäť v desiatom mesiaci roka vyhrá desiatky miliónov hráč zo Slovenska?

Základom na túto predikciu je uzatvoriť si stávku v hre Eurojackpot. Jej hodnota je len 2 €, pričom tiket si môžete podať na predajnom mieste, cez internet, ale aj prostredníctvom esemesky.

Chcem hrať

A viete, čo je najlepšie? Že novo registrovaní hráči môžu hrať o 82 miliónov, ktoré sú aktuálne pripravené pre šťastného výhercu, úplne ZADARMO!

Stačí len kliknúť na eTIPOS.sk, vyplniť registračný formulár, počkať na overenie dokladov, ktorým sa aktivuje hráčsky účet a automaticky bude novým hráčom pripísaný bonus vo výške 5 € na ich konto.

No a keďže hodnota jedného stĺpca v hre Eurojackpot je 2 €, novo registrovaní hráči ich môžu mať, rovnako ako doplnkovú hru Eurojackpot JOKER na svojom prvom tikete zadarmo.

Len si to predstavte. Vyhrať 82 000 000 €! Za túto sumu by ste si mohli kúpiť 27 miliónov kusov masla, desiatky ba aj stovky bytov na Slovensku, luxusné autá, niekoľkokrát za sebou absolvovať cestu okolo sveta, ale napríklad by ste si mohli dovoliť kúpiť aj svetové hviezdy futbalu. Podľa špecializovanej stránky transfermarkt.com majú takí Rodri či Valverde z Realu Madrid alebo Joshua Kimmich z Bayernu Mníchov hodnotu 80 miliónov. Pri výhre v Eurojackpote by si ich mohol niekto kúpiť do slovenskej ligy a ešte by mu aj 2 milióny zostali.

Ale dosť možných scenárov. Ako by ste využili peniaze z výhry by bolo len a len na vás.

Nezabudnite, losovanie Eurojackpotu je na programe už v piatok. Hrá sa o fantastických 82 000 000 €. Veľa šťastia.

Chcem hrať