Hokejová TIPOS extraliga má v týchto dňoch prestávku, na scéne sú totiž reprezentačné zápasy. Slovenská reprezentácia sa predstaví na Nemeckom pohári, kde na ňu od štvrtka do nedele čakajú tri zápasy – najskôr so Švajčiarskom, potom duel s ruským béčkom a na záver zápas s domácim výberom. Ako sa bude dariť mužstvu trénera Craiga Ramsayho? Tipni si s TIPOSOM!

Aj reprezentačné zápasy si môžu novo registrovaní hráči vychutnať úplne v pokoji, bez nervov so Stávkou bez rizika až do 50 €. Ak bude tvoja prvá stávka nevýherná, vrátime ti celú výšku vkladu v podobe bonusu a to minimálne 20 € až maximálne 50 € (pri vklade 20 € ti vrátime 20 €, pri vklade 100 € ti vrátime maximálne 50 €).

Dnes štartuje Nemecký pohár, na úvod sa Slováci predstavia proti Švajčiarsku. Ako dopadne zápas? Nechaj sa inšpirovať našou analýzou.

SLOVENSKO – ŠVAJČIARSKO – 2

Prvá tretina – X

Pamätáte si ešte na posledný zápas týchto dvoch tímov? Na svetovom šampionáte v Rige sme utŕžili debakel 1:8.
Švajčiarsko je nepopulárnym súperom pre Slovákov. Posledných sedem zápasov sa vždy skončilo triumfom helvétov. Naposledy zdolali hokejisti s dvojkrížom na drese Švajčiarsko v roku 2016 práve na Nemeckom pohári.

Oba tímy zvolili odlišný spôsobom pri nominácii na turnaj. Slováci sa predstavia v Krefelde s mladým mužstvom, v ktorom je až šesť nováčikov. Hoci je olympijská sezóna, tréner spoločne s prezidentom hokejového zväzu Miroslavom Šatanom chcú vidieť čo najviac hráčov, azda aj s víziou k svetovému šampionátu.

Najskúsenejším Slovákom bude kapitán Peter Čerešňák, jeho asistentmi sú Mislav Rosandič a Michal Krištof. Slováci majú mladé, ale tým pádom dravé mužstvo. Očakávania stoja pred nováčikom Filipom Mešárom či navrátilcom do národného mužstva Filipom Krivošíkom. Veľký otáznik bude v bránke. Duo Filip Belányi, Matej Tomek má totiž na svojom konte dokopy len 1 zápas v národnom tíme.

Švajčiarsko má naopak k dispozícii aj veľké mená. Mirco Müller, Yannick Weber, Andres Ambühl, Sven Andrighetto, Enzo Corvi, Lino Martschini či Simon Moser sú švajčiarske hviezdy plnej veľkosti.

O to viac bude zaujímavé sledovať boj slovenských mladíkov, ktorí by sa pod vedením Craiga Ramsayho mohli/mali ukázať.

Podarí sa im to? Očakávame, že do zápasu vstúpia Slováci aktívne, ale kvalita je jednoznačne na strane súpera.

NEMECKÝ POHÁR