Vedel si, že v našom kasíne na teba čaká každý týždeň nová ponuka slotov?

STICKY JOE

Do „seriálovej rodiny“ hier Respin City patrí aj Sticky Joe. Bývalý policajný vyšetrovateľ, s ktorým si na stope skorumpovanej polície. Tento päť valec ponúka 5 výherných línii a okrem kartových symbolov je v hre takisto niekoľko zloduchov, na ktorých je vypísaná tučná odmena. Najväčšou odmenou však bude okúzľujúca a krásna tanečnica, s ktorou si môžeš odniesť až 100-násobok vkladu!
WILD Symbolom nie je nikto iný, ako policajný vyšetrovateľ Sticky Joe. Akonáhle sa Joe WILD objaví na hracom poli a je súčasťou výhernej kombinácie, wildy sa uzamknú a spustí sa RESPIN s dotočením valcov.
Najlepšie na tom je, že pokiaľ vznikajú ďalšie výherné kombinácie, stále dostávaš nové a nové RESPINY!

Spacejammers

Dej skvelej hry Spacejammers sa točí okolo tímu hrdinov, ktorí bojujú proti zločincom v celej galaxii. Veľmi zábavný nápad, ktorý dodávateľ Tom Horn dobre implementoval. Čaká ťa skvelá grafika, parádne odmeny a funkcie, ktoré budú baviť. Spacejammers má totiž pripravený online automat s 5×3 valcami, ktorý má až 9 aktívnych línií. Najvyšší jackpot vo výške 2 500-násobok vkladu je už iba potenciálnou čerešničkou.

Wildfall

Vydaj sa na pirátske dobrodružstvo s našou novou hrou Wildfall. Roztoč valce a vydaj sa na vzrušujúcu cestu do Karibiku. Symboly ako napríklad, kompas, mapa pokladu, papagáj alebo pirát len podčiarkujú atmosféru tajomného pirátskeho dobrodružstva. Nechýba mu nezabudnuteľný dizajn, roztomilá grafika a veľký výherný potenciál. Odnes si ako správny pirát svoju výhru.

Triple Joker

Vychutnaj si klasický ovocný automat s twistom s Triple Joker, hraj so známymi symbolmi, ktoré poznáš a máš rád v novom formáte. Slot Triple Joker je mixom klasiky a moderny, ktorý prináša svieži nový pohľad na hru. Nenarazíš na žiadnu extravagantnú grafiku ani tému pozadia a obrázky sú dosť zjednodušené s takmer kresleným vzhľadom. Symboly však majú skutočnú hĺbku so živými farbami a lesklou, lákavou príťažlivosťou. S čiernymi kotúčmi vynikajú symboly ovocia a tak tu nájdeš všetko, čo by si mohol očakávať, vrátane vodného melónu, citrónu, čerešní, pomarančov, zvončekov, hrozna a Lucky 7, nemôže chýbať žolík. Celkovo existuje deväť rôznych symbolov, ktoré môžeš točiť na valcoch.

CHCEM HRAŤ