Čo bolo skôr? Vajce či sliepka? Detská hádanka, s ktorou si lámu hlavu aj dospelí. No a keď sme pri osobách starších ako 18 rokov. Tie môžu každú stredu a nedeľu hrať v lotérii LOTO o fantastické výhry. V jackpote je aktuálne suma 3 605 527 €, navyše, vďaka prémiovému žrebovaniu sa hrá v stredu aj o novučičké auto KIA OPTIMA!

Kto si od 11. júla do 18. augusta 2018 podá stávku na LOTO aspoň s jedným tipom na aktuálne žrebovanie sa automaticky dostáva do hry nielen o milióny eur, ale aj novučičké autá KIA OPTIMA a ďalšie finančné výhry.

Počas úvodných troch žrebovaní v rámci Víťaznej jazdy spoločnosť TIPOS odovzdala výhercom trikrát peňažnú výhru. Teraz spoznáme majiteľa nového auta.

Nie je to pritom prvýkrát, čo hráči vyhrávajú vďaka Víťaznej jazde štvorkolesové tátoše.

Aj vo vianočnom období sa vyhrávali nové autá, pričom ich majitelia sa s nami podelili aj o svoje dojmy v krátkom dotazníku.

Azda najčastejšia otázka na výhercov v lotérii je, aké čísla im privodili obrovský dôvod na radosť. Pri hre LOTO totiž môžu hráči uzatvárať stávku so svojimi vybranými, šťastnými číslami alebo všetko nechať na dielo náhody.

Dvaja z troch výhercov áut to tak spravili. Rozhodli sa pre náhodný výber čísel. Obaja sa priznali, že lotériovým hrám sú verní pravidelne a išlo o ich prvú zásadnú výhru.

Tretí hráč mal uzatvorenú stávku s číslami, ktoré si vybral sám. A ako priznal, s hrou LOTO je spätý už neuveriteľných 50 rokov! Odmenou za vernosť mu bol novučičký automobil KIA OPTIMA.

A čo vy? Hráte LOTO pravidelne? Alebo ste len objavili čaro najväčšej slovenskej lotérie? Rozhodujete sa pri výbere čísel podľa intuície alebo volíte náhodný výber?

Už túto stredu hráme o rozprávkový jackpot 3 605 527 €, okrem neho v rámci Víťaznej jazdy spoznáme aj majiteľa nového automobilu.

LOTO, jednoducho šanca vyhrať.

hrať loto