Ani minulý týždeň, pár dní po takmer pol miliónovej výhre slováka v lotérii Eurojackpot, nesklamal hráčov na eTIPOS.sk. Kasínové hry sa niesli na vlne množstva výherných spinov s výhrami nad 1 000 €.

Pondelkové výhry

Ani poriadne nevstal a už mal zarobené. V pondelok ráno si privstal hráč Jozef123v a rozhodol sa spríjemniť si ho hrou Fruity Gold pred odchodom do práce. Dobré rozhodnutie! Aj pondelkové rána môžu byť krásne. Už o 6:16 sa tešil z výhry 1 937,50 €, no a ani na ďalšie dlho nemusel čakať. O 15 minút zasvietil na 3 valcoch plný dom citrónov s výhrou 2700,00€ a p pár minút neskôr ďalšie dve 5 000 € výhry.

Dve pekelne dobré výhry priniesol pondelok aj hráčovi feri952, tentokrát na obľúbenom online automate Hell mania. Hrať začal opatrne, no okolo 14 hodiny popoludní, po výhre 2 000 € pri stávke len za 4 €, určite nabral viac odvahy.  Už o dve hodiny sa mohol tešiť aj z ďalšej veľkej výhry, tentokrát 2 727 € pri 9 € otočke.

Najvyššiu výhru priniesol automat The Finer Reels of Life

Nevedno či si hráč Ivang12345 spustil hry na eTIPOS.sk kasíne v práci počas obednej prestávky, alebo hral z domu, no v tento deň zažil spin ako z rozprávky.  zažil na etipos.sk dnes o 12:45 hod. Ani vo chvíli, keď mu v hre The Finer Reels of Life po stávke v hodnote 3 € padli tri Scatter symboly, určite netušil čo bude nasledovať. Veď musel čakať až na pätnásty spin, ktorý sa točil ukrutne dlho. No po dotočení valcov 12 wild symbolov sľubovalo fantastický zásah.  Tento pamätný pätnásty voľný spin priniesol hráčovi výhru 10 584 € a celkovo sa zisk z týchto voľných pretočení vyšplhal na 11 268,80 €. 

Aj ďalšie dni priniesli hráčom pekné výhry nad 1 000 €, dokonca aj pri stávke iba 2 € na jedno zatočenie. Všetkým, ktorí dnes už riešia čo výhrou od TIPOSu srdečne gratulujeme a vám všetkým ostatným prajeme tiež veľa šťastia pri hre.

Fruity Gold recenzia