Aj počas tohto týždňa sa môžeme tešiť na množstvo atraktívnych futbalových stretnutí, ktoré si každý správny tipér najlepšie vychutná s podaným tiketom s najlepšími kurzmi od TIPOSU.

Najlepšie kurzy a k nim aj bonusové akcie. To sú TIPOS Športové stávky. Novo registrovaní hráči sa môžu tešiť na Stávku bez rizika až do 50 €. Stačí si len tipnúť prvú stávku na vybrané zápasy futbalových líg a ak tip nevyjde, vrátime hráčovi celú výšku vkladu (minimálne 20 € a maximálne 50 €).

Kto si podá počas víkendu tiket na vybrané zápasy aspoň za 10 € a kurze 1,50 a viac, získa pri SÓLO stávke ako bonus 20 FREE SPINOV do kasína!

Navyše víkendové zápasy môže výrazne premiešať poradie v Október Cupe, kde sa aj tento týždeň bude medzi tých najlepších v rebríčku rozdeľovať 1 500 €.

PSG – Lille – 1
Hcp -1,5 góla – 1
Lionel Messi gól – ÁNO
Hviezdami prešpikovaný tím PSG sa akoby stále nevie poriadne naštartovať. Hovorí sa, že veľa kohútov na jednom smetisku nerobí dobrú krv, v tomto prípade to trochu parafrázujeme – veľa zvučných mien spolu nemusí vždy vychádzať, najmä ak chce každý hrať na seba a potom chýba efekt – góly.
Parížania majú síce na konte najviac strelených gólov z ligy (24), ale po 11 zápasoch sme asi čakali viac. Naposledy v lige neskórovalo PSG proti Marseille, predtým síce prišla tesná výhra nad Angers 2:1, no zápas späť zas prehra 0:2 s Rennes.
V dueli s Lille pôjde o prestíž. Hostia prídu do Paríža ako obhajcovia majstrovského titulu, čo bola vlani pre Paríž veľká potupa, že v domácej lige netriumfoval.
Lille sa zatiaľ dvakrát nedarí. Po 11 kolách je na 10. mieste, na PSG stráca už priepastných 13 bodov.
Domácim budú chýbať Verratti, Ramos či Paredes, otázny je štart Mbappého. Hostia nemôžu počítať s Botmanom a Jardimom.
Posledné duely týchto súperov veľa gólov nepriniesli, PSG však nastúpi na zápas (pravdepodobne) veľmi namotivované.
Uvidíme vyššie víťazstvo domácich?

Leicester – Arsenal – X
Súboj tabuľkových susedov. Oba tímy majú na konte po 9 zápasoch 14 bodov, oba získali z posledných 4 zápasov rovnaký počet bodov – 8.
Líšky po skvelom triumfe s Manchestrom United spred minulého kola následne triumfovali aj na ihrisku Brentfordu.
Arsenal v poslednom kole dobyl ihrisko Aston Villy, kde vyhral 3:1. Kanonieri majú stúpajúcu formu, čoho zárukou by mal byť kvalitný zápas a góly na oboch stranách.
Aj preto sa prikláňame k remíze, ktorá sa v súboji Leicestru a Arsenalu nezrodila už 10 zápasov.

Tottenham – Manchester United – 2
Obaja dajú gól – ÁNO
Súboj jednookého so slepým. Ako inak nazvať striedavú formu týchto tímov z posledného obdobia?
Tottenham naposledy prehral na West Hame, predtým nestačil na Arnheim v konferenčnej lige.
Manchester United je na tom, najmä v lige, ešte horšie. Posledný dvojzápas a skóre 2:9 v dueloch s Leicestrom a Liverpool vyzerajú priam hrozivo. O to väčšiu by však mali mať hráči okolo Cristiana Ronalda motiváciu uspieť. Uvidíme, či tento zápas bude posledná šanca pre trénera Solskjaera na udržanie si miesta na Old Trafford.
Pohľad na vzájomné zápasy vraví, že body v súboji týchto tímov získavajú častejšie hostia. United naposledy vyhrali v Londýne 3:1.

Trenčín – Slovan – 2
Počet gólov – viac ako 3,5
Obaja dajú gól – ÁNO

Zaujímavý zápas na nás čaká v domácej futbalovej lige. Piaty Trenčín doma privíta suverénny Slovan, ktorý vedie tabuľku.
Slovan v lige vyhral posledné štyri stretnutia, hoci vlastne len tri. Zápas s Trnavou v jeho prospech skontumovali. Bodov však má celkovo na konte 29, skóre 32:9.
Trenčín má bodov 17, naposledy vyhral na ihrisku Zlatých Moraviec.
Zápasy týchto tímov pravidelne prinášajú gólové hody. Najmä ten poseledný bol gólovo explozívny, keď sa skončil výhrou belasých 6:2.
Uvidíme aj teraz „hokejový“ výsledok? Forma jedného aj druhého tímu je sľubná. Slovan by mal vyhrať, gól dajú obe mužstvá.

 

AS Rím – AC Miláno – X2

Hosťujúci tím sa vracia na pozície, ktoré jeho fanúšikovia majú pred očami spred 10 a viac rokov – na čelo Serie A. Po 10 kolách je AC v tabuľké prvé so ziskom 28 bodov. Deväťkrát vyhralo, body stratilo len raz, pre remíze s Juventusom.
Milánčania majú kvalitný tím s hráčmi ako Kessie, Krunič, Giroud, Kjaer, no a samozrejme, nemožno zabúdať na Kráľa Ibrahimoviča.
AS Rím sa azda ešte teraz nechápavo pozerá na výsledok Európskej ligy, kde mužstvo trénera José Mourinha prehrali na pôde nórskeho tímu Bodo/Glimt hanebne 1:6. Následne v lige remizovali hráči z Večného mesta s Neapolom 0:0.
Aj teraz nastúpia doma vo veľkom šlágri. AC Miláno sa vezie na vlne eufórie, minimálne bod získa.

Hrať športové stávky