Hľadáte rozptýlenie, trochu vzrušenia a pri troche šťastia skvelú výhru? Neviete ako stráviť silvestrovský večer? Tak to pre vás máme jeden tip. Zabavte sa s hrami od TIPOSU!

Počas Silvestra a následne Nového roka 2022 sa môžete zabávať s hrami od TIPOSU bez obmedzení, pričom máte na výber z viacerých možností.

LOTÉRIE:

Losovanie medzinárodnej lotérie Eurojackpot je na programe na Silvestra. Čo tak skúsiť šťastie v posledný deň roka a vyhrať úžasných 10 000 000 €?!

Viac ako milión eur čaká na výhercu aj v hre Euromilióny. Najbližšie žrebovanie je na programe na Nový rok, hrá sa o takmer 1,6 milióna!

Úžasná suma je na programe aj v hre LOTO, kde sa bude 2. januára hrať o 1 732 034 €. Kto by ich nechcel? Pravidelné výhry zaručuje zas hra LOTO 5 z 35, krásne výhry ponúka aj doplnková hra JOKER.

KASÍNO:

Na Silvestra vrcholí Adventná kasínová liga, na Nový rok štartuje nová, Januárová liga (1.1. – 31.1.) v ktorej sa hrá o úžasných 60 000 €!

Do pozornosti dávame aj naše eŽreby, na ktorých sa dá za malý peniaz vyhrať poriadna kopa bankoviek. Neveríte? Skúste zotrieť napríklad eŽreb Čierna perla!

ŠPORT:

Premier League nepozná sviatky, na Britských ostrovoch sa tak hrá na Silvestra, ale aj na Nový rok. A ako si lepšie vychutnať tieto dni a zápasy, ak nie s podaným tiketom s najlepšími kurzmi v herni eTIPOS.sk?

Využiť pritom môžete Stávku bez rizika až do 50 €, rovnako tak uvítací bonus, kde môžu hráči získať odmenu až 1 050 €!

Bavte sa a vyhrávajte s TIPOSOM, užite si Silvestra a v Novom roku 2022 všetko a len dobré. Zdravie, šťastie, lásku. To vám praje váš TIPOS.

chcem hrať