SUPER TURNAJ už odštartoval, ale stále máte šancu sa zapojiť. Využite svoju šancu vyhrať 350 €. Tento štedrý kasínový turnaj je tu pre vás do 21. februára. Spolu bude ocenených 30 hráčov, ktorí si vybojujú popredné miesta v rebríčku tých najlepších. Hráč, ktorý získa najvyšší súčet bodov, získa výhru až 350 €.

Stačí hrať na niektorom z výherných prístrojov Claws vs Paws, Spellcraft, Sevens & Fruits alebo Crystal Land a zbierať body do rebríčka. Minimálnou podmienkou účasti v SUPER TURNAJI je aspoň 20 spinov v týchto hrách, pričom minimálna stávka musí byť vo výške 0,50 €.

Jedným z vybraných hracích automatov je Claws vs Paws. Je to klasický výherný prístroj s 5 valcami, troma riadkami a 20 fixnými líniami. V tomto prípade je grafika postavená na pouličnom prostredí, kde sa mačka snaží ukoristiť čo najväčšiu výhru z banky pred prísnym dozorom strážneho psa.

Ďalšou voľbou v SUPER TURNAJI je automat s témou mágie a mytológie s názvom Spellcraft.  Na valcoch je možné vytočiť výherné kombinácie až na 27 fixných líniách. A keďže sa autorom pri dávkovaní výherných kombinácií a bonusov zrejme trocha šmykla ruka, výhier a špeciálnych módov si užijete viac ako dosť.

Ak uprednostňujete klasiku v podaní ovocných automatov, potom je práve pre vás ideálny výherný prístroj Sevens & Fruits. Pozostáva z piatich valcov a troch riadkov, kde sa snažíte pozbierať šťavnaté ovocie v piatich možných výherných líniách. Okrem symbolov ovocia sa tu nachádza aj symbol Sedmičky s najvyššími výhrami a Scatter symbol Hviezdy. Ide o klasiku bez premnožených bonusových prvkov.

Crystal Land je úplne iný. Je to totiž alternatívny výherný prístroj a to znamená, že môžete zabudnúť na výherné línie, klasické valce a ďalšie veci, ktoré v automatoch bežne nachádzate. Crystal Land funguje na princípe „spoj 3“ alebo „spoj 5“, teda spájanie rovnakých alebo podobných symbolov. Tento druh zábavy môžete poznať z populárnych hier, ktoré fičia na telefóne.

Neváhajte a zapojte sa. SUPER TURNAJ v online kasíne eTIPOS.sk čaká práve na vás.