Nevieš čo s načatým dňom? Čo tak skúsiť šťastie s parádnymi hrami, ktoré ti ponúka online kasíne eTIPOS.sk. Roztoč valce ešte dnes a si v hre nielen o skvelé okamžité výhry, ale aj jackpoty a bonusy v hodnote desiatok tisíc eur.

Gold O’Clock

Prinášame Ti skvelo navrhnutú kasínovú hru z portfólia od spoločnosti SYNOT. Okrem krištáľovo čistej grafiky a zábavných zvukov čaká na teba vzrušujúca téma a plynulé animácie, ktoré umocnia tvoj herný zážitok. Miestom činu tohto herného titulu je 5-valcová a 3-riadková mriežka, hráči musia zhromaždiť všetky indície skôr, ako vyprší čas! Čaká na teba 10 pevných výherných línií, aby si získal rôzne výhry pozostávajúce z 3, 4 alebo 5 zodpovedajúcich symbolov. Úspešné kombinácie vždy začínajú od valca úplne vľavo a pokračujú vpravo. Mriežka je pozlátená a navrhnutá staromódnym spôsobom, čo ti pripomenie dobu, v ktorej sa odohrávajú príbehy Arthura Conana Doyla.

Počas základnej hry a bonusového kola ti Wild symboly pomôžu dokončiť akúkoľvek bežnú kombináciu. Najlepšie platiacimi postavami v hre sú detektív a krásna slečna, nasleduje revolver, ktorý ti výhru navýši až 12x a notebook a lupa prinášajú maximálne 6x výplaty. Štyri farby kartových hier sú síce symboly nízkej hodnoty, ale ich správna kombinácia ťa rovnako privedú k výhre. Skvelou funkciou je Double Up Risk, ktorá je vždy aktívna, s výnimkou automatických točení. Skús správne uhádnuť farbu karty a tvoja výplata sa zdvojnásobí. Môžeš tiež použiť možnosť Polovica na vyplatenie polovice svojej výhry a zvyšok riskovať.

CHCEM HRAŤ

Aladdin and the Magic Carpet

Nepochybne, helikoptéry a lietadlá ťa dokážu rýchlo dostať do akéhokoľvek cieľa, no nič neprekoná starý dobrý lietajúci koberec. Výherný automat Aladdin & The Magic Carpet prináša rozprávkovú tému postavenú na Aladinovom dobrodružstve s povestným lietajúcim čarovným kobercom, pomôže ti odbremeniť sa od fantastického arabského príbehu, ktorý je súčasťou starých legiend a mýtov tohto jedinečného regiónu.

Kotúče, symboly, zvuková stopa a pozadie skvele zapadajú do orientálneho sveta plného rozprávkových výhier. Najvďačnejším symbolom je scatter symbol, ktorý platí 5x až 50x za päť zodpovedajúcich symbolov. Symboly 10, J a Q vyplatia 1- až 5-násobok tvojej stávky na aktívnu výhernú líniu. Zároveň však platí, že symboly K a A platia na výhernej línii 1x až 10x, ak ich získaš na valcoch 3, 4 alebo 5. K vyšším výhram ťa posúvajú vyššie symboly meča a truhlice s pokladom. Džinová lampa a princezná vyplatia až do 30-násobku tvojho celkového vkladu, keď na výherných líniách nájdeš zodpovedajúce symboly. Nakoniec to najlepšie, symbol Aladdin ti pomôže rozmnožiť tvoj vklad až 40x!

Frutopia

Vo vzdialených kútoch vesmíru sa z hlbín vynára ovocné mesto Frutopia, ktoré uvoľňuje mystické sily svojich piatich vrstiev. Iba tí s dokonalými vlastnosťami a dokonalými schopnosťami môžu vstúpiť a čerpať silu mocných energetických jadier Frutopie, aby sa postavili na výslnie a získali kryštalické bohatstvo najvyššej vrstvy Frutopie.

Tento slot ponúka dosť na to, aby oslovil aj skúsených hráčov online automatov. Má zabudovanú príťažlivosť pre tých, ktorí majú radi oživenie nostalgie starých ovocných strojov alebo „jednorukých banditov“. Vďaka štandardným trom radom s tromi valcami, Frutopia ohromí skvelou grafikou a je obľúbená medzi hráčmi, ktorí ju hrajú  prvýkrát.

Cherry Crown

Máš náladu na jednoduchú vintage zábavu? Ak máš niekedy chuť hrať nekomplikovanú hru, potom tento ovocný automat je pre teba tou správnou voľbou – je jednoduchý a klasický, ale to ti určite nebude brániť v zábave. Prekvapivo má istý kráľovský nádych, keďže v pozadí si môžeš všimnúť veže stredovekého hradu. Symboly sú však z väčšej časti celkom jasné, pričom bežné ovocie dominuje výplatnej tabuľke spolu so šťastným číslom 7. Tento slot má štandardnú mriežku 5×3 s 20 pevnými výhernými líniami. Na získanie výhry budeš potrebovať aspoň tri zodpovedajúce symboly na susedných valcoch, ale výherné kombinácie môžu začať iba na valci úplne vľavo.

CHCEM HRAŤ

Lucky Chessmate

V tejto hre na teba nečaká iba klasický šach s roztomilými pešiakmi a ešte rozkošnejšími rytiermi, nasledovaný báječnou ružovovlasou kráľovnou, ktorú by si najradšej uštipol do líc. Strategické hry môžu byť nudné, my ťa však presvedčíme o opaku, že táto „kráľovská“ hra môže byť aj zábavná. To, o čo sa MultiSlot pokúsil, je urobiť šach príjemnejším, čo ti umožní zapojiť sa do jeho zábavy bez toho, aby si ho musel fyzicky hrať. A podľa nás sa mu to fantasticky podarilo.

Tí, ktorí v hre šachu vynikajú, sa nám pravdepodobne budú siať do tváre, ale pre nás je to rovnako príjemné ako skutočná hra, pri ktorej rozdávame aj hotovosť. Klasický šach to však nerobí.

Pravidlá tejto hry sú oveľa jednoduchšie ako pre viacerých komplikované pravidlá šachu. 5-valcová hra s množstvom bonusových symbolov a desiatimi výhernými líniami ti určite poskytne skvelý herný zážitok.