Tak tomu sa hovorí výherná fazóna. Hrať hru LOTO 5 z 35 je ako chodiť do bankomatu. Prídete a vyberiete. V stredu sme zaznamenali v ‚malom lote‘ čistý hetrik, keď jackpot padol tretíkrát za sebou. Čo prinesie nedeľa? A dozrel už čas aj na veľké LOTO?

Šťastný výherca ďalšieho jackpotu uzatvoril svoju stávku v Banskobystrickom kraji, pričom sa spoľahol na vlastné čísla. Vyplnil šesť hracích polí, pripojil aj doplnkovú hru JOKER.

Za svoj tip zaplatil len 3,50€, pričom sa dočkal nádhernej výhry viac ako 18-tisíc eur!

Júl sa tak nesie v znamení extrémnej štedrosti. V hre LOTO 5 z 35 sme totiž zaznamenali už šesť výhier v prvom poradí, a to stále nemusí byť všetko. Veď do konca mesiaca nás čakajú ešte dve žrebovania. Zmenia sa aj tie na jackpotovú žatvu?

A dočkáme sa padnutého jackpotu aj v 1. poradí hry LOTO? Pred nedeľňajším žrebovaním je v národnej lotérii pripravená pre víťaza rozprávková suma 3 658 114 €!

Navyše, keďže počas letných mesiacov opäť prebieha Víťazná jazda a každé žrebovanie hry LOTO má prémiových charakter, pre hráčov sú pripravené aj atraktívne finančné a vecné ceny.

V predošlom žrebovaní sme spoznali majiteľa prvého z troch automobilov KIA OPTIMA, túto nedeľu sa hrá o sumu 7 500 €.

LOTO, jednoducho šanca vyhrať.

tipuj online