Máš rád futbal v každej podobe? Určite sa teraz pýtaš, ako to myslíme, veď predsa najpopulárnejšia hra na svete sa hrá na ihrisku s loptou a proti sebe stoja dve jedenástky. Naša odpoveď je strohá. Objav čaro novej dimenzie futbalu s eŽrebom Futbalový duel.

Cena novinky v sekcii eŽreby je len 1 €. Následne však máš možnosť zažiť kopec srandy, fandiť „svojim“ a podobne ako pri skutočnom futbalovom zápase, pri troche šťastia aj vyhrať.

A ako vyzerá samotná hra?

HTML tutorial

Na hracom poli eŽrebu je na jednej aj druhej strane 10 hráčov (brankári v našej hre absentujú). Cieľom je, aby tvoje mužstvo vyhralo zápas, a to takým spôsobom, že pri stieraní musíš nájsť pri hráčoch na rôznych postoch čo najviac futbalových lôpt, ktoré symbolizujú strelený gól.

Ak porazíš súpera, výhra je tvoja. Následne je už len dôležité, akým spôsobom.

Zotri eŽreb

Pri výhre o 1 gól získavaš 2 €. Výhra o 2 góly ti prinesie 10 €. Výhra o 3 góly ťa poteší odmenou 100 €. Komu sa podarí vyhrať o 4 góly zbohatne o 1 000 €. No a hlavná výhra – 15 000 € – je pripravená pre toho, kto vyhrá o 5 gólov! Ak sa zápas skončí remízou, získavaš 1 €, teda cenu jedného eŽrebu.

Tak čo, si pripravený? Veľké zápasy a výhry čakajú aj na teba.

Futbalu zdar a eŽrebu Futbalový duel z našej ponuky zvlášť!