Aj v novom roku môžu hráči v online kasíne eTIPOS.sk zažívať neobmedzenú zábavu a dosiahnuť na výhry, o akých sa im len snívalo. Jednou z možností k tomuto cieľu sú eŽreby, ktoré majú medzi sebou lákavú novinku.

Hovorí sa, že kto chytí pod hladinou malú morskú vílu bude mať šťastia, a tá mu následne splní tajné želania.

S nami nemusíte chodiť pod morské dno, stačí si len zakúpiť nový eŽreb Malá morská šupinka už za 1 € a hrať o hlavnú výhru 20 000 €!

Je to tak. Dvadsaťtisíc násobok vkladu vie priniesť nový eŽreb, na ktorom sa v ľavom hornom rohu bude na hráčov usmievať morská víla zo zlata, ktorá je symbolom nového eŽrebu.

HTML tutorial

Na hracom poli je to následne o hľadaní spoločných čísel. V hornej časti sú 3 výherné čísla, pod nimi 15 „Vašich čísel“. Cieľom k hlavným výhram je po zotretí získať zhodu čísel v hornom a spodnom poli, po prípade získať bonusový symbol Rybka alebo získať výhernú kombináciu symbolov 3x Auto, 3x Palma či 3x Bankovky.

Zotri eŽreb

Čakáš na výsledky žrebovania v lotériových hrách alebo máš podaný tiket a v zápase je tretina či polčas a nevieš ako vyplniť voľný čas? Čo tak skúsiť šťastie s novým eŽrebom Malá šťastná šupinka? Veď za 1 € môžeš mať v okamihu až 20 000 €.