Sociálne siete už dávno nie sú určené iba na pokec s kamarátmi alebo rodinou. Vytvárajú priestor, v ktorom môžeme i my komunikovať s vami, našimi hráčmi a fanúšikmi. Sociálne médiá vám dávajú možnosť nahliadnuť do sveta našej lotériovej spoločnosti, sledovať akcie a zúčastniť sa zaujímavých súťaží. Kde všade nás nájdete a na aké informácie sa môžete tešiť?

 Facebook zábava pre každého

Na Facebooku nájdete hneď tri stránky súvisiace so spoločnosťou Tipos. Prvá, s jednoduchým názvom TIPOS, obsahuje tie najzaujímavejšie novinky a aktuálne správy o Jackpotoch, číselných lotériách, stieracích žreboch, ale aj o stávkach na športové zápasy. Naši sledovatelia sa na nej ako prví dostanú k informáciám o špeciálnych akciách a bonusových programoch.

Stránka eTIPOS – online kasíno poteší všetkých milovníkov kasínových hier. Pokiaľ chcete vedieť, ako zvýšiť šance na výhru alebo vás zaujímajú hráčske tipy a triky, čaká vás príjemné čítanie. Každý deň tu nájdete aj novinky z oblasti automatových, kartových i stolových hier. Pokiaľ svetlo sveta uzrie nová hra, ktorú si môžete vychutnať na eTipos.sk, budete to vedieť ako prvý. Aj tu vás čakajú skvelé súťaže o bonusy alebo voľné spiny na online hry.

Trojicu uzatvára stránka Eurojackpot Slovensko. Je učená pre všetkých, ktorých zaujíma tipovanie čísel do lotérie Eurojackpot. Prečítať si tu môžete aktuality, výšku aktuálneho Jackpotu, či výhry, ktoré padli v predchádzajúcom žrebovaní.

Najhorúcejšie informácie vo videu

Na youtube kanáli Tipos Slovensko si pozriete tie najhorúcejšie správy z prostredia národnej lotériovej spoločnosti TIPOS. Vysielanie relácie TIPOS INFO vás pravidelne informuje o novinkách a akciách pri stávkovaní, stieraní žrebov či tipovaní číselnej lotérie. Pozrieť si môžete aj naše tipy na horúce novinky v oblasti hier v našom online kasíne.

Novinka na Instagrame

Instagram etipossk je v našich radoch zatiaľ nováčik, no rozhodne stojí za follow. Príspevky zo života našich výhercov, zaujímavosti o lotériách, žreboch alebo kasínových hrách, akcie a súťaže plné parádnych výhier – aj takto si môžete skrátiť prestávku v práci alebo čakanie na autobus.

Vo svojich príspevkoch môžete využiť aj hashtag #etipossk, vďaka ktorému môžu ostatní používatelia nájsť príspevky, ktoré sa týkajú kasínových hier, lotérie, žrebov alebo stávkovania rýchlo a jednoducho.

Sledujte Tipos aj vy

Chcete sa aj vy pridať do našej Tipos komunity na sociálnych sieťach? Dajte like alebo follow a uistite sa, že vám neunikne žiaden dôležitý post. Možno vás ďalší príspevok motivuje k vyskúšaniu novej hry. Možno zistíte, že vás od výhry delil iba kúsok šťastia. Alebo uhádnete správnu odpoveď v súťaži a získate odmenu. Buďte vždy pripravený a nedajte šťastene možnosť sadnúť si na niekoho iného. Predsa len, keď sa k šťastiu a náhode pripíše dávka informovanosti, je pozitívny výsledok viac ako pravdepodobný.