Piatkové žrebovanie medzinárodnej číselnej lotérie Eurojackpot zo dňa 10. apríla 2020 bude pre jedného slovenského šťastlivca pamätné. Vďaka výhre v 2. poradí v hodnote viac ako 5,2 milióna € sa z neho zo dňa na deň stal nový milionár.

Milionárska stávka bola podaná na jednom z predajných miest spoločnosti TIPOS v Prešovskom kraji. Na lotériovom tikete stačilo vyplniť iba jedno hracie pole a podať tak stávku iba za 2 €. Odmenou za pokúšanie šťastia sa stala neuveriteľná výhra v hodnote 5 202 243,10 €.

K zdolaniu samotného jackpotu chýbalo však naozaj máličko. Od výhry 90 – tich miliónov € delilo slovenského hráča iba jedno jediné neuhádnuté číslo. Druhé poradie si nakoniec celkovo rozdelili až štyria hráči. Tak pribudli v Európe dvaja noví milionári v Nemecku, jeden vo Fínsku a jeden aj na našom krásnom Slovensku.

Si novým slovenským milionárom práve ty?

Nový slovenský milionár sa stále hľadá. Svoju výhru si musí vyzdvihnúť do 35 kalendárnych dní (počas aktuálnej situácie, ak sa výherca nemôže z objektívnych dôvodov dostaviť v určenej lehote do sídla spoločnosti TIPOS, je vhodné kontaktovať infolinku spoločnosti TIPOS na číslach 18 177 alebo 18 277, prípadne mailom na adresu info@tipos.sk, či cez kontaktný formulár). Skontroluj si aj ty svoj podaný tiket a nepremárni svoju životnú šancu.

Pevne veríme, že si si svoj šťastný tiket uložil na bezpečné miesto. Dôkladne skontroluj svoje natipované čísla a porovnaj ich s aktuálnymi výsledkami žrebovania. Ak sa ti zhoduje až 6 zo 7 čísel, tak si to práve ty koho hľadáme. Od toho momentu odporúčame strážiť si svoj tiket ako oko v hlave. Máš presne 35 kalendárnych dní na to, aby si prišiel do sídla spoločnosti TIPOS v Bratislave (Brečtanova ulica) a uplatnil si svoju výhru.

Hra o 90 miliónov pokračuje

Hlavná výhra Eurojackpotu odoláva už 9 žrebovaní. Najbližšie žrebovanie o 90 miliónov € sa uskutoční v piatok 17. apríla 2020. Lákadlom je však opäť aj druhé poradie, v ktorom sa predpokladaná suma vyšplhá až na 20 miliónov €. Tak nepremeškaj svoju šancu a podaj tiket na eTIPOS.sk! Možno budeš práve ty ďalším milionárom.

Hraj o 90 miliónov v Eurojackpote