Nevieš, čo s načatým dňom? Čo tak skúsiť šťastie s našimi hrami? Na eTIPOS.sk ťa čaká najväčší výber a nekonečná zábava. Okamžité výhry, bonusy a jackpoty v hodnote desiatok tisíc eur. Neváhaj a roztoč valce ešte napríklad s týmito hrami.

Fruit Blaster

Dostaň na herné pole Fruit Blaster aspoň tri Scatter symboly a uži si bonusovú hru. Pestrofarebné prstence majú lukratívne multiplikátory. Čaká ťa ovocná klasika s 20 výhernými líniami, ktorá umožňuje vyhrať balík peňazí zelenáčom aj matadorom. Pozor, ovocie útočí! Online výherný automat zadarmo Fruit Blaster má herné pole s piatimi valcami a tromi radmi, na ktorom sa točia citróny, slivky, čerešne, pomaranče, melóny a hroznové víno. Okrem toho narazíš aj na Šťastné sedmičky, Hviezdy a symboly Fruit Blaster.

Pýtaš sa, ako vyhrať? Podstatou hry tradičného vzhľadu je, aby si na prvé 3-5 vedľa seba stojace valce a na 1 z výherných radov dostal totožné symboly. Zelenáči aj skúsení matadori určite ocenia, že výherné kombinácie sa počítajú nielen klasicky zľava doprava, ale aj sprava doľava a zo stredu do strán, čo podstatne zvyšuje šance na sladkú výhru.

CHCEM HRAŤ

Asian Ways

Máme tu niečo pre milovníkov ázijskej kultúry. Automat je veľmi pútavý už na prvý pohľad. Jeho hracie pole tvoria štyri kotúče s 2 až 3 radmi a v rôznych okamihoch na ňom nájdeš odlišné počty výherných radov. Zatiaľ čo v základnej hre skladáš symboly do 12 výherných línií, v režime s Re-Spinmi triafaš dokonca hneď 22 radov. Vklad tu môžeš pokojne rozmnožiť až 140x, a okrem šancí na slušnú výhru vťa uspokojí aj pestrá ponuka špeciálnych funkcií. Asian Ways má 8 základných symbolov. Na jednej strane stojí kvarteto „žolíkových“ J, Q, K, A ladených do ázijských kriviek, na strane druhej rozmanité symboly ázijskej kultúry. Šmrnc tomu všetkému dodáva prepracovaná grafika a čínska, vietnamská alebo snáď japonská upokojujúca muzika na pozadí.

Špeciálnu úlohu má zlatý gong, ktorého zvuk štartuje divočinu. Áno, chápeš to správne, gong je Wild, v línii nahrádza ostatné obrázky a vhodne tak dopĺňa línie s jediným cieľom v podobe víťazného spinu. Okrem Wild funkcie má gong ďalšie súvislosti. Keď pristane na 2. alebo 3. kotúči, a súčasne v prostrednom riadku, dostaneš štyri lukratívne Re-Spiny.

Fruity Square

Ovocný slot 3×3, ktorý má dva symboly Wild, multiplikátor, sedem výherných línií a unikátny Lucky Wheel. Skúsiš originálnu grafiku Fruity Square za sprievodu dynamickej hudby? Naplň displej rovnakými symbolmi a vynásob celkovú výhru vďaka Lucky Wheel! Dostáva sa ti do ruky po grafickej aj hernej stránke unikátne spracovaný ovocný online výherný automat. Kiwi, jahody, slivky alebo pomaranče sú nezvyčajne naformované do štvorcového tvaru, čo inde nezažiješ.

Hre sa darí kombinovať osvedčenú klasiku a moderný nádych. A hudobná kulisa? To je bonus. Po roztočení ťa čaká miniatúrne herné pole 3×3. Za málo pozícií dostaneš ale veľa muziky. Figuruje na ňom sedem výherných línií. Pre ich vyhodnotenie je rozhodné poradie zľava doprava. Stane sa táto „sedmička“ tvojou šťastnou, osudovou?

HRAJ NOVINKY

Wild Wild Best

Tropické ovocie aj píky, káry alebo srdce majú spoločné, že patria do dvadsiatich výherných línií. A divoký hviezdny trojzubec tomu všetkému šéfuje! Slot je ovocný, a pritom moderne spracovaný. Má funkciu Wild, ktorá nielenže nahrádza ostatné symboly, ale súčasne sa vie zafixovať a odštartovať Re-Spiny zadarmo. Divoko divoká divočina plná luxusného ovocia, dobrodružstva a super zážitkov. Tak je možné jednou vetou zhrnúť charakteristiku online výherného automatu Wild Wild Best, ktorý skúša tvoju pozornosť. Vývojárom sa tu podarila zložitá úloha – skombinovať ovocnú tematiku, pekný, moderný dizajn, a pritom sa vyhnúť retro atmosfére a stokrát videné marhule, kivi, jahody a ďalšie plody, popr. piky, káry či iné kartové symboly spracovať originálne, aby ťa to bavilo.

Diamond Plus

Zahrajte si online automat Diamond Plus a získaj veľké výhry. V tomto automate s ovocnou tematikou od EGT na teba čakajú okrem zábavy aj vysoké výhry. Zasiahni viac výherných komb s divokými diamantmi, ktoré sa roztiahnu tak, aby pokryli celé valce a vyvolali respin. Sleduj zábavné animácie kotúčov, keď napĺňaš kotúčovú mriežku 5×3 šťavnatými symbolmi, ako sú melóny, hrozno a čerešne. Zasiahni divoké diamanty, ktoré dali tomuto slotu názov, a získaš ďalšie výhry. Keď pri hraní získaš výherné kombá s tromi, štyrmi alebo piatimi zodpovedajúcimi symbolmi, bude tvoj úsmev ešte širší. Šťastná sedmička je najvyššie vyplácajúcim symbolom, pričom päťka vypláca 100-násobok tvojej stávky. Divoké diamanty sa rozšíria tak, aby pokryli celé valce a nahradili symboly základnej hry, aby vytvorili viac výherných línií pred spustením jedného opakovania.