Nie je žiadnym prekvapením, že online kasíno eTIPOS.sk ponúka hráčom najširšiu ponuku hier na slovenskom trhu. Ktorú si však vybrať? Ak máš túto dilemu, pomôžeme ti. Objav čaro vybraných hier.

Hot Blizzard

Pri našich hrách neexistuje nič ako oxymoron, ponúkame ti popri hraní aj zdokonaľovanie premýšľania, čo môžeš preniesť do reality na zlepšenie kvality svojho života. Hot Blizzard je veľmi jednoduchý, ale zato tradičný automat. Jednou z výhod takéhoto rozhrania je, že ti nebude odvádzať pozornosť od akcie, ktorá sa na ňom deje, čo znamená, že si viac zaujatý a sústredený na konečný cieľ. Práve teraz je čas zvýšiť teplotu a vypotiť sa so všetkými piatimi pevnými výplatnými líniami. Maj však pripravený aj studený uterák na ochladenie. Nemôžeš očakávať, že sa niečo stane, pokiaľ nepriživíš plamene.

V tejto konkrétnej hre musíš použiť teplo, ktoré môžu poskytnúť iba peniaze. Úroveň stávky môžeš zmeniť aj počas hry, pred každým roztočením, čo je užitočné, keď ti šťastena nie je naklonená. Hot Blizzard zvyšuje svoje výplaty, keď zvýšiš svoju stávku. Ohnivá tundra pohltí výherné línie a spolu s ňou budú horieť aj plody, nezabúdaj, že trpezlivosť prináša vytúžené ovocie.

 

Rich Pirates

Dúfame, že nie si proti pirátom naskakujúcim na palubu iných lodí, pretože to je súčasťou hry, keď sa plavíš po mori plnom výhier s Rich Pirates.

S týmito nevyspytateľnými chlapmi, ktorí trávia viac času v rozbúrenom mori, ako na súši, môžeš byť drsný ako len chceš, ale najlepšie je niekedy si iba ľahnúť a zostať mimo dohľadu. Nechaj ich plieniť, kým sa vydáš hľadať vzácnejšie artefakty a odmenou ti bude nevídaná „korisť“. Pri roztočení kolesa máš ako kapitán kormidla otvorené more pred sebou a posádku, pričom najhoršie z búrok sú päťvalce a ich turbulentných päť výherných línií. Určite si nečakal, že pirátstvo bude také jednoduché a ešte aj zábavné.

Ak nájdeš bonusový symbol, si víťaz. Bol navrhnutý tak, aby vyzeral ako veľká pirátska loď. Tá je potrebná v skupinách po troch alebo piatich, pričom tieto symboly poskytujú bonusové kolo pozostávajúce zo siedmich ďalších lodí. Vyber si loď, na ktorú nastúpia, aby si dostal cenu. Potom sa už piráti nasťahujú, prevezmú plavidlo a hotovosť je tvoja.

 

Frozzy Fruits

Prinášame ďalší z obľúbených ovocných automatov pomenovaný Frozzy Fruits. Tento sa však od ostatných značne odlišuje. Nielen že z neho možno budeš mať zmrznuté ruky a cencúľ na nose, ale prekvapí ťa aj úplne iné usporiadanie symbolov.

Každý z valcov na automate má totiž iný počet radov. Čo do počtu 5 valcov je tento hrací automat pomerne štandardný. Čo do počtu zobrazených symbolov na každom z nich ale už zďaleka nie. Prvý a piaty valec má symbol jeden, druhý a štvrtý má symboly tri a prostredný valec má potom symboly štyri. Celkom je teda viditeľných 12 symbolov čerešní, citrónov, pomarančov, sliviek, hrozna, melónov, zvončekov, či premrznutých sedmičiek.

Celkom sa na valcoch môže objaviť až 9 symbolov. Bonusový symbol v hre nahrádza všetky ostatné symboly a pomáha tak utvoriť čo najlepšiu výhernú kombináciu. Každý symbol, ktorý je súčasťou výhernej kombinácie, násobí jej výhru. Výhry získaš vtedy, keď na niektorej z 36 výherných línií poskladáš aspoň tri rovnaké symboly.

 

Chcem hrať