Hráčom, ktorí na eTIPOS.sk vyhľadávajú zábavu, rozptyl a možnosť skvelej výhry na automatoch, prinášame ďalšie hry z bohatého portfólia. Ktoré to sú?

Masters of Eclipse

Téma Masters of Eclipse predstavuje klasický boj medzi dobrom a zlom. Na ktorú stranu sa postavíš ty? Dobro predstavuje mocný bojovník, zatiaľ čo odvrátená strana má na čele veľkého démona. Vyzdvihujeme veľmi dobre navrhnuté symboly, vďaka ktorým sa oplatí vidieť hru v akcii. Hracie pole hry obsahuje päť valcov, štyri riadky a až 40 výherných línií. Bonusová sekcia ti zrejme dych nevyrazí, napriek tomu dostupné bonusy určite posunú tvoj herný zážitok o míľu vyššie.

CHCEM HRAŤ

Way to Hell

Skvelá hra Way to Hell ťa zoberie ako očakávaš na cestu do pekla. Na každom z valcov nájdeš po tri symboly ako napríklad lebka, kniha hriechov alebo zlatý či strieborný Necronomicon, takže automat rozhodne nie je pre citlivejšie povahy. Tvojou úlohou bude z týchto symbolov objaviť tri rovnaké symboly zľava doprava na 27 výherných líniách. Tvojimi najobľúbenejšími symbolmi budú bezpochyby buď symbol Mystery, ktorý vypláca náhodnú výhru v rozmedzí od 20 – 100-násobku stávky, alebo bonusový symbol Čertice, za ktorý získaš voľné zatočenia.

CHCEM HRAŤ

Apocalypse Quest

Čaká ťa jedinečná zmes steampunku a post-apokalyptického dobrodružstva cestných bojovníkov. Priprav sa na ťažko vyzbrojené bojové buginy, silné bicykle a brutálne veľké súpravy. Najideálnejšie bude, keď narazíš na šesť alebo viac symbolov hrdinov a spustíš Apocalypse Respins.

Normálne symboly zmiznú, zatiaľ čo symboly hrdinov sa premenia na symboly Nemesis a zostanú na svojom mieste pre Respiny. Na prašných diaľniciach však nie si sám, pretože je tu krásna cestná bojovníčka, ktorá je tiež Scatter. Teraz naštartuj motor, vydaj sa do postapokalyptických pustatín a nájdi svoje bohatstvo!