Online kasíno eTIPOS.sk by sme pokojne mohli nazvať sudom s pušným prachom peňazí. Stačí len objaviť jeho čaro a na každom kroku následne čakať na skvelé bonusy. Tých je nonstop aktívnych hneď päť!

Rýdzo slovenské jackpoty v najzábavnejšom online kasíne na Slovensku.

CHCEM HRAŤ

MULTILEVEL JACKPOT

Najpopulárnejší a čo do možnej výhry najatraktívnejší je Multilevel jackpot. Jeho najvyšší stupeň – zlatý – má pravidelne hodnotu desiatok tisíc eur, pred pár dňami dokonca narástol na historické maximum. Viac ako 100 000 €! Hrať oň môžu hráči, ak si zahrajú sloty od dodávateľov Adell, Apollo, Betinsight, E-Gaming, GameArt, Kajot, SynotGames a Tom Horn.

SYNOT PROGRESSIVE BONUS JACKPOT

Dodávateľ hier Synot má svoj vlastný jackpot, ktorý pravidelne ponuka atraktívne sumy. Má štyri úrovne, pričom najvyššia, zlatá, sa pohybe v 5-ciferných sumách. A pozor. Kto hrá hry od Synotu má možnosť získať nielen Synot Progressive Bonus jackpot, ale aj Multilevel jackpot.

Jackpoty sú pre hráčov na dosah ruky od prvého spinu, ktorý uskutočnia. Netreba robiť žiadne špeciálne kroky, stačí len roztočiť valce hoc i len za pár centov a všetci sú v hre o jeden z nadupaných jackpotov.

Mimochodom, nie je to tak dávno, čo padol najvyšší Multilevel Jackpot, aký sme kedy zaznamenali. Na Valentína, teda 14. februára, si šťastný výherca vytočil za 2 € rozprávkovú výhru 84 131 €!

ADELL JACKPOT

V rodine slotov na eTIPOS.sk sme pred nedávnom privítali nového dodávateľa, spoločnosť ADELL. Moderný dizajn, atraktívne hry a najmä, zaujímavé výhry. To je Adell. K tomu aj Adell Jackpot a rovnako tak šanca získať Multilevel jackpot. Už len roztočiť valce!

CHCEM HRAŤ

AMUSNET JACKPOT

Atraktívne hry, premakaná grafika, motívy od základných po extravagantné. To je Amusnet Jackpot. Kto má rád hracie klasiky, ale nebráni sa aj slotom s tematikou starovekého Egypta, sexi Amazoniek či iných motívov, mal by čo najskôr roztočiť valce od tohto dodávateľa a skúsiť šťastie získať atraktívny jackpot.

TECH 4 BET ROYAL JACKPOT

Kto má rád atraktívne hry a sloty, kde sa točia zlaté tehly, padajú stromy plné peňazí alebo na hracích poliach chce vidieť diamanty dobre vie, že Tech4Bet je dodávateľ určený pre neho. Okamžité výhry sú krásne, ale jackpoty sú vždy krajšie. Ako napríklad ten od Tech4Bet.

Ale dosť bolo slov, treba prejsť k činom, roztočiť valce ešte dnes, zabávať sa a hrať o parádne jackpoty v online kasíne eTIPOS.sk.

Zaujala ťa naša ponuka jackpotov? Ak áno, neváhaj a ešte dnes roztoč valce v online kasíne. Skvelá výhra z výsostne slovenských jackpotov čaká aj na teba. Stačí sa len odhodlať a tisícky eur máš na dosah ruky.