Opäť tu máme nové super hry, ktoré ťa nielen zabavia, ale pri troche šťastia aj obdarujú parádnou výhrou. Ak si sa ešte v online kasíne eTIPOS.sk nezaregistroval, dlho neváhaj, pripravené sú pre teba viaceré bonusy, ktoré ti otvoria cestu k bombastickým výhram.

Iba u nás nájdeš všetky najlepšie hry na jednom mieste! A ktoré štyri horúce novinky by nemali ujsť tvojej pozornosti?

Golden Lamp

Mnoho ľudí pozná Aladina z populárnej animovanej rozorávky od Disneyho z roku 1992, ale slávny príbeh siaha ďaleko predtým. V skutočnosti neexistuje žiadny konkrétny overený zdroj pre staroveký ľudový príbeh o Aladinovi a jeho magickej lampe, pričom niektorí vedci si nie sú istí, či sa pôvodný príbeh vôbec odohrával v arabskom alebo perzskom svete. Niektorí ľudia dokonca veria, že Aladdin bol Číňan. Nech sa splnia tvoje najdivokejšie želania s Golden Lamp, hracím automatom od BF Games, ktorý je tematicky zameraný na odveký príbeh Aladina a jeho čarovnej lampy.

5-valcový video automat má desať výherných línií a strednú úroveň volatility, aby sa zabezpečila stabilná miera výhier pri otáčaní valcov. Pošúchaj Zlatú lampu tohto automatu a môžeš získať nemalé bonusové výhry! Je to preto, že ikona lampy funguje ako symbol Scatter, z ktorých tri na ľubovoľnej pozícii valca aktivujú kolo desiatich bezplatných zatočení. Počas týchto bezplatných hier budú valce obsahovať ďalší symbol Scatter, ktorý tiež funguje ako rozširujúci divoký symbol, čo znamená, že bude ponúkať ceny bez ohľadu na pozíciu výhernej línie a zároveň nahrádzať iné ikony na valcoch na dokončenie výherných kombinácií.

Stunning Snow Remastered

Preraz si cestu cez zasnežené kotúče hry Stunning Snow Remastered™, aby si získali jedinečné odmeny a sladké vianočné dobroty. Pristaň na skrytých šťastných sedmičkách a hviezdach vianočného stromčeka, aby si získal najvyššie výhry v hre. Priprav sa na chladné obdobie, kde na teba čaká iba husté sneženie s mrazom nabitým video automatom. Spusti kotúče a otras citrusové ovocie od snehu, aby si zarobil na vzrušujúce vianočné darčeky, ktoré si môžeš dopriať po skončení hrania.

Ohromujúci Snow Remastered je reanimovaná verzia tvojho obľúbeného klasického automatu s novým vianočným soundtrackom a ešte divokejšími ovocnými výhrami! Tento 5×3 video automat s 20 výhernými líniami obsahuje funkciu Gamble, ktorá ti umožňuje absolvovať celú cestu a staviť svoje výhry na jednu kartu a potenciálne vyhrať viac. Získaj zaujímavé vianočné výhry.

HRAJ NOVINKY

Lightning Spell

Lightning Spell určite upúta pozornosť mnohých hráčov svojou prémiovou grafikou a majstrovsky vykreslenými symbolmi. Tento video automat je súčasťou kolekcie SYNOT, využíva mystickú tému a nádherný soundtrack umocňuje zmysel pre mágiu. Lightning Spell je 100% vhodný pre mobilné zariadenia a je kompatibilný s iOS aj Android, zahrať si ho pokojne tak môžeš aj na mobile.

Čaká na teba tajomné prostredie, temná komnata čarodejníka, pravdepodobne s kúzlami napísanými na stenách, horiacimi sviečkami a množstvom kníh a starých zvitkov. Mriežka pozostáva z 5 valcov a 3 radov, ale má len 10 výherných línií. Ako sa však neskôr ukáže, sú viac než dosť na to, aby zaplatili veľké sumy pre tvoje výhry.

Bookmaker´s Line

Online automat Bookmaker’s Line vytvoril herný dizajnér Casimi. Hrá sa na súprave kotúčov 5×3, ktorá generuje 10 spôsobov fixných stávok, ktoré platia zľava doprava. Twist je extra náhodná línia, ktorá sa vzťahuje na akúkoľvek výhru na línii. Nechýba symbol Scatter, ktorý spúšťa bezplatné zatočenia, keď sa na valcoch objavia dva alebo viaceré rovnaké symboly. Počas tejto fázy si môžeš vybrať dva symboly a môžeš ich použiť, keď tvoria výhernú líniu.

Šport a športové stávkovanie sú hlavnými témami tohto hracieho automatu, ktorý ponúka futbal, americký futbal Formulu 1, ale aj tenis. Symboly sú jasné a dobre navrhnuté a budú známe športovým fanúšikom, zatiaľ čo divoká karta je navrhnutá ako čiarový kód. Aj si veríš, že športové stávkovanie máš v krvi, je tento automat ako stvorený práve pre teba.

CHCEM HRAŤ

Eldorado

Nájdi svoje Eldorado so slotom od spoločnosti Synot Games. Ovocná klasika, mriežka vo formáte 3×3 a dobre známe ovocné symboly. Grafika sa môže zdať na prvý pohľad zastaraná, ale hra je určená predovšetkým pre milovníkov slotov zo starej školy. Špecialitou hry Eldorado sú Mystery Symboly. Ak vytočíte na valcoch aspoň tri, dostanete náhodnú výplatu podľa tabuľky. K dispozícii sú aj Eldorado Spins symboly, ktoré ti môžu priniesť dva až 10 voľných točení.