Už ste niekedy premýšľali, čo by mal urobiť výherca niekoľkých miliónov €? Alebo ste ich vyhrali a rozmýšľate čo ďalej? Pýtali sme sa vás na našom Facebook profile: Čo by ste ako milionár robili, aby ste sa nenudili?

Strecha nad hlavou

Strecha nad hlavou je dôležitá a práve výhra v lotérii vytvára najvhodnejšiu príležitosť na jej skrášlenie. Niektorí by si kúpili úplne nové bývanie, resp. možno hneď aj niekoľko nových bytov alebo domov, iní by sa venovali už tomu existujúcemu. Určite by sa niektorým zišlo vymeniť celý interiér, zmeniť trošku kompozíciu a opraviť všetko, na čom sa už podpísal zub času. Nezabudlo by sa ani na záhradu s krásnymi kvetmi. V neposlednom rade komentujúci mysleli aj na splatenie hypotéky, aby sa všetky tie zmeny diali už vo vlastnom bývaní. A nezabúdajme aj na to, že pred novým alebo vynoveným príbytkom by niektorým z vás parkovalo aj nové auto.

Zdravie na prvom mieste

Hovorí sa, že zdravie si človek nekúpi. Ako novopečený milionár by ste však mali prostriedky na to, aby ste mu aspoň trošku pomohli. A nielen tomu svojmu, ale postarali by ste sa aj o svojich blízkych a iných ľudí so zdravotnými a inými problémami. Aj v prípade veľkých výhier sa prejavuje solidarita Slovákov.

Svet, idem!

Zaslúžený oddych – aj takto opisovali niektorý naši fanúšikovia spôsob ako prežiť život milionára. Väčšina pritom myslela na krásnu dovolenku pri mori alebo poznávaciu cestu okolo sveta. Pri niekoľkých miliónoch by si takéto dovolenky mohli dopriať ako na bežiacom páse.

Ak chcete mať aj vy takéto „starosti“ a hľadať spôsoby ako sa nenudiť, vyskúšajte svoje šťastie. Podajte si online tiket Eurojackpotu, s ktorými môžete vyhrať jeho maximálny jackpot v sume 90 miliónov €!

Hraj Eurojackpot a rozhodni čo budeš robiť so svojimi miliónmi