Každý kto si podáva tiket v lotérii dúfa, že aspoň raz vystrelí motyka a niečo vyhrá. Keď však ten radostný moment nastane, reakcie bývajú rôzne. Niekto si kúpi nové auto, dom alebo si dopraje naozaj luxusnú dovolenku. Správanie iných je o niečo prekvapivejšie. Po svojom to oslávila aj výherkyňa z Thajska.

Ktokoľvek kto vo svojom živote niekedy tipoval potenciálne výherné čísla v akejkoľvek lotérii pozná ten pocit napätia, keď v ruke drží svoj tiket, postupne kontroluje všetky výherné čísla a až do posledného momentu dúfa, že sa čísla na lístku zhodnú s tými vyžrebovanými. Podobne na tom bola aj 48 – ročná thajská výherkyňa Wannalee Panyasaiová z provincie Udon Thani.

Ako informuje český portál novinky.cz jej spôsob oslavy bol naozaj jedinečný. Thajská podnikateľka vyhrala minulý rok až 90 miliónov thajských bahtov čo je v prepočte viac ako 2,4 milióna €.

Nedá sa však povedať, že by si ich nechala iba pre seba. Práve naopak! Peniaze a šperky doslova rozhadzovala z paraglidingového krídla. Ostatní spoluobčania tak pobehovali po poliach a snažili sa ukoristiť si čo najviac z peňazí a drahokamov doslova padajúcich z neba.

Týmto spôsobom oslávila nielen výhru v lotérii, ale aj svoje narodeniny. Na tento účel vyčlenila približne 300 tisíc bahtov čo je viac ako 8 000 €. Z jednej časti nakúpila šperky a druhú časť v podobe bankoviek nechala doslova pršať z neba.

Výherkyňa si veľmi dobre uvedomuje, že za svoju výhru vďačí šťastiu. A práve týmto spôsobom sa chcela o svoje šťastie podeliť aj s ostatnými.

A čo vy? Ako by ste reagovali na výhru v lotérii? Rozdelili by ste o ňu podobným spôsobom?

Prvým krokom je však podať ten správny tiket. Tak vyberte si vášmu srdcu blízku lotériu na eTIPOS.sk.

Držíme palce, aby ste sa s podobnou dilemou mohli popasovať aj vy.

vyskúšaj svoje šťastné čísla