Oslavu 15. výročia tipovania na eTIPOS.sk si nevieme predstaviť lepšie ako s našimi hráčmi. Ak ste jedným z hráčov, ktorí sa vyznajú v športe, určite nepremeškajte šancu osláviť toto výročie s nami a hrajte MAJSTROVSKÚ 15ku na eTIPOS.sk. Spolu odmeníme až 45 najlepších hráčov.

Chladné počasie prináša milovníkom športu aj situácie, kedy hľadajú náhradné riešenia ako stráviť svoj voľný čas. Športová sekcia v online herni eTIPOS.sk je jedno z riešení. Využite voľní čas, zabavte sa, zužitkujte svoj prehľad v športe a hlavne vyhrajte.

Majstrovská 15tka začína 20. januára. Šancu zapojiť sa a vyhrať máte do 9. februára. Celkovo aktivita potrvá 3 týždne a týždenne odmeníme 15 najlepších hráčov. Staňte sa jedným z 15 najlepších a vyhrajte až 200 €.

Ako sa zapojiť?

Neváhajte a zapojte sa do tejto súťaže. Tipujte a za uhádnuté zápasy získate body do rebríčka. Stačí dodržať základné podmienky. Výška vášho vkladu na tiket musí byť minimálne 10 €, započítavajú sa udalosti s kurzom rovným a vyšším ako 2,00. Zápas musí byť v súťažnom týždni vyhodnotený a stávková udalosť víťazná. Celý tiket nemusí byť výherný.

Hrajte MAJSTROVSKÚ 15ku na eTIPOS.sk. Nezabudnite si priebežne sledovať vaše poradie v rebríčku a bojujte každý týždeň o prvých 15 miest v rebríčku hráčov.

Pozrieť priebežné poradie

V článku spomenuté bonusy a promo akcie sú aktuálne v deň zverejnenia článku. Aktuálne promo akcie nájdete v sekcii promo akcie na www.etipos.sk