Najväčšia ponuka hier, nikdy nekončiaca zábava. To je svet online kasína eTIPOS.sk. Objav spolu s nami tri parádne hry, ktoré ti zaručene spríjemnia deň.

Super Star 27    

Tri valce, 27 výherných línii a vysoká frekvencia výhernosti. Reč je o slote Super Star 27. V kombinácii s prevažne ovocnými symbolmi ide o klasiku, ktorá nikdy neomrzí.

Hovorí sa, že v jednoduchosti je krása, čo tento automat spĺňa dokonale. Super zvuk, ktorý pripomína škrípajúce koleso vás prenesie do tradičných pohostinstiev, ibaže výhry z prostredia domova.

Atraktivitu a väčšie výhry dotvárajú špeciálne symboly zvoncov, sedmičiek, BAR-ov či JOKER-ov. Jednoducho, klasika v online šate.

Wild Diamonds 25

Diamantová cesta vydláždená lesknúcimi sa drahými kameňmi dostane úplne každého. Vyskúšajte si automat Wild Diamonds 25 a zažite adrenalínové dobrodružstvo na vlastnej koži.

Diamantová online hra je neobyčajne obyčajná klasika plná cenných drahokamov so špeciálnymi symbolmi Wild, Scatter, Free Spin a šancou na bonus v podobe Royal Jackpotu.

To všetko na štyroch stĺpcoch a štyroch riadkoch, ktoré dokopy ponúkajú 25 výherných línii.

Rock’n’Roll Rooster

Dodávateľ Synot si pripravil pre hráčov pozoruhodný slot, ktorý na prvý pohľad upúta pozornosť nevšednou grafikou a symbolmi.

Videl ste už rockovo oblečeného kohúta, ktorý prináša paráde výhry? Ak nie, roztoč valce na hre Rock’n’Roll Rooster, bav sa a vyhrávaj.

Symboly mikrofónu, rádia, doláru, štvorlístok, špeciálny WILD symbol, ale aj iné netradičné symboly čakajú práve na teba, rovnako ako hudba amerického vidieku.

Kto sa chce zabaviť, zažiť niečo netradičné nemal by rozhodne prehliadnuť slot Rock’n’Roll Rooster.

chcem hrať