Leto padajúcich jackpotov je na nezastavenie. Po nedeľnom žrebovaní 9. augusta 2020 poznáme ďalšieho výhercu lotérie LOTO 5 z 35. Svoju výhernú stávku uzatvoril v Prešovskom kraji a teraz sa teší zo sumy 58 992 €.

Leto je čas oddychu, relaxu, spoločne strávených chvíľ s rodinou či blízkymi slúžiacich na nabitie svojich bateriek. V spoločnosti TIPOS sa toto leto nesie aj v znamení zdolávania a vyhrávania lotériových jackpotov. Už predchádzajúci mesiac júl bol k hráčom naozaj štedrý a prostredníctvom lotérie s prezývkou malé LOTO ich odmenil až 5 – krát, pričom najvyššia výhra presiahla hodnotu 81 tisíc €.

Zdá sa, že aj mesiac august ma našliapnuté v tejto nepísanej tradícii pokračovať. Potvrdzujú to aj výsledky nedeľného žrebovania z 9. augusta 2020, vďaka ktorému je jeden z hráčov bohatší o 58 992 €. Osudnými sa mu stali vyžrebované čísla 14, 22, 31, 32, 34, ktoré si podal na jednom z predajných miest v Prešovskom kraji.

LOTO 5 z 35 má z lotérii najvyššiu pravdepodobnosť výhry. Vyjadrené v číslach – ak si podáte tiket, tak je pravdepodobnosť 1:324 632, že sa na vás usmeje šťastie a odnesiete si jackpot práve vy. Zjednodušene povedané to znamená, že padá oveľa častejšie ako ostatné lotérie. Síce sa nehrá o desiatky miliónov, ale niekoľko desiatok tisíc taktiež určite veľmi poteší.

Skúste aj vy svoje šťastie na eTIPOS.sk. Vyberte si svojho lotériového favorita a možno aj vy budete patriť medzi letných majiteľov jackpotov.

Držíme palce!

vyber si lotériu