Jackpoty a bonusy v kasíne eTIPOS.sk ponúkajú hráčom pravidelne nádherné výhry. Nie inak je tomu aj na konci roka 2021. Na Štefana, 26. decembra, sme boli svedkami prasknutia Zlatého Multilevel jackpotu v hodnote viac ako 44-tisíc eur, o tri dni na to padol aj EGT Jackpot!

Nick: Tom***

Hra: Great 27

Výhra: 34 246 €

V prepočte na starú menu viac ako milión korún vyhral tri dni pred koncom roka hráč, ktorý roztočil valce na hre Great 27.

V kasíne prebiehajú až do Silvestra Double days Adventnej kasínovej ligy, a tak nie je žiaden spin zbytočný! Práve naopak, vďaka množstvu turnajov a dodatočných odmien z ligy sa oplatí pokúšať šťastia ako nikdy.

Navyše, dva jackpoty síce za posledné dni padli, no ten najväčší je stále aktívny. Všimli ste si, že hodnota Synot Progressive Bonusu je už viac ako 50 000 €?!

Doteraz najvyššia výhra v rámci SPG je výhra z novembra, kedy šťastný hráč vyhral viac ako 37 000 €. Dočkáme sa pokorenia rekordu ešte do konca roka?

Výhercovi aktuálneho EGT Jackpotu srdečne blahoželáme a ostatným držíme palce pri hone možno právr na Synot Progressive Bonus. Veď kto by už nechcel získať za jeden spin viac ako 50 000 €!

chcem hrať