EGT jackpoty patria medzi najobľúbenejšie a najvyhľadávanejšie kasínové akcie ponúkané exkluzívne na eTIPOS.sk. Od svojho začiatku rozdali na výhrach niekoľko stoviek tisíc €. A dnes padol dokonca historicky najvyšší jackpot v sume 20 232,89 €.

Úspešné EGT jackpoty sa spustili v máji tohto roka a sú obľúbeným spestrením kasínových hráčov. Jednou z ich najlepších vlastností je fakt, že odmeňujú hráčov na pravidelne báze a na výhrach naozaj nešetria. Až do dnešného dňa získali fanúšikovia EGT hier niekoľko stoviek tisíc €, pričom tá najvyššia padla v júli vo výške viac ako 19 000 €.

Aby toho nebolo málo, tak terajší pád jackpotu sa postaral o poriadny rozruch v EGT svete. 20. 8.2020 bola maximálna hranica zdolaného jackpotu prelomená. Hráč s prezývkou Zufuba28 sa môže tešiť z historicky najvyššieho EGT jackpotu vo výške 20 232,89 €. Tejto výhre vďačí svojmu výberu exkluzívnych EGT hier, ktoré sú dostupné iba v herni online kasína na eTIPOS.sk.

Pamätajte na to, že EGT jackpoty nielen často padajú, ale aj veľmi rýchlo narastajú. Už teraz môžete zabojovať o vyše 8 400 €.

Navštív online kasíno na eTIPOS.sk, hraj EGT hry a ďalší jackpot môže byť tvoj!

Hraj v kasíne, hraj o jackpoty