O jeho štedrosti vie hádam takmer každý lotériový hráč. LOTO 5 z 35 padá takmer každý týždeň, vďaka čomu sa ročne desiatky slovenských rodín tešia z krásnej výhry. Za posledné obdobie sa stroj na odmeny zasekol, a tak sa kumuloval jackpot. Dosiahol až výšku štvrť milióna!

Nedeľňajšie žrebovanie populárnej lotérie prinieslo čísla 8, 9, 24, 30 a 31, ktoré sa zhodovali s číslami na tiketoch u dvojice hráčov.

Jeden zo šťastlivcov pochádza zo Žilinského, druhý z Nitrianskeho kraja. Prvý mal podanú stávku za 4,50€, druhý vďaka opakovanému tipu na 7€. No a keďže sa ich čísla zhodovali, viac ako štvrť milióna eur si rozdelili. Každý sa obohatil o nádhernú výhru 126 032 €!

Lotéria LOTO 5 z 35 tak opäť raz potvrdila, že patrí k veľmi populárnym vďaka frekvencii, ale aj výške výhry za malý vklad. Veď kto by už nechcel získať šesťcifernú sumu za pár eur?

Celková výhra 252 064 € je treťou najvyššou v histórii ‚malého lota‘. O doteraz najvyšší jackpot sa hralo v novembri 2021. Jeho výška bola až 361 193 €!

A čo vy? Skúsili ste už šťastie v hre LOTO 5 z 35? Že nie? Neváhajte, krásna výhra čaká aj na vás.

Chcem hrať