Počas posledného marcového víkendu sa diali veci. Slovenskí futbalisti hanebne remizovali s Maltou, zo soboty na nedeľu sa posúval o hodinu čas a práve v nedeľu dopoludnia priniesol úžasný moment pre hráča s nickom bom***,  ktorý vyhral Zlatý Multilevel jackpot v hodnote 38 843 €!

Čas 10:45. Hra 243 Simple Ways. Moment, po ktorom musel prísť oslavný výkrik, či tanec radosti v podaní šťastného hráča.

Vďaka kasínovému Multilevel jackpotu sa totiž znova potvrdilo, že žiaden spin v kasíne eTIPOS.sk nie je zbytočný.

Pri hraní hier vybraných slotov – od dodávateľov Synot, Kajot a Tech4Bet – sa z každého otočenia ukladajú percentá do jackpotov, ktoré sú rozložené do troch úrovní.

Zlatý, strieborný a bronzový.

Stačí zatočiť jeden spin a si v hre o skvelé ceny v Multilevel jackpotoch. Tie sú ohodnotené medailovým spôsobom ako v športe, tak aj ich hodnota je tomu prispôsobená.

Bronzový jackpot, ktorého percentuálna pravdepodobnosť je najvyššie dosiahnuteľná, sa začína na jednociferných sumách. Strieborný jackpot posúva hranicu do tisícok eur. No a najcennejší, zlatý jackpot, v sebe ukrýva vždy hodnotu päťcifernej sumy. Aktuálny má hodnotu viac ako 17 000 €!

Multilevel jackpoty však nie sú jediné, o ktoré môžeš hrať v kasíne eTIPOS.sk.

Vďaka širokému množstvu slotov, ktoré máš v ponuke, sa môžeš zapojiť aj do hry o EGT Jackpot či Max Power Bonus. Navyše, 29. marca sa začína aj jedinečný MAXI Turnaj s garanciou 10 000 €.

Tak neváhaj, klikni na www.etipos.sk a roztoč hru o veľké peniaze.

chcem hrať