Od pondelka 17. februára ste mali šancu sa zapojiť do Majstrovskej 15ky. Ak ste svoju šancu využili a zapojili sa, vašou hlavnou úlohou bolo tipovať športové stávky a bojovať o poradie v rebríčku tých najúspešnejších hráčov.

Prvý týždeň tejto obľúbenej bonusovej  akcie v nedeľu 23. februára skončil a už poznáme rebríček najlepších hráčov. Prvých 15 hráčov automaticky odmeníme bonusom. Celkovo rozdelíme 1 000 €. Ten najúspešnejší tipujúci športových stávok si na svoje hráčske konto pripíše za prvý týždeň Majstrovskej 15ky až 200 €. Ak ste sa zapojili a svoje poradie ešte nepoznáte, skontrolujete si ho na stránke eTIPOS.sk.

Najúspešnejším tipujúcim, ktorý jednoznačne potvrdil svoj prehľad v športe a umiestnil sa vďaka tomu na prvom mieste v rebríčku, je hráč registrovaný pod hráčskym kódom 4B3C8. S počtom získaných bodov 126 výrazne prebil svojich spoluhráčov a vďaka tomu získava najvyšší bonus 200 €.

Druhý najvyšší bonus v hodnote 120 € si vďaka získanému počtu bodov 77 nahral hráč jumpyk. Na treťom mieste v rebríčku sa umiestnil stroko a prilepšil si tak o 110 €. Medzi prvých päť najlepšie umiestnených hráčov sa prebojovali aj hráči Rwatch a PeterT79.  Ostatným desať najlepšie umiestnených hráčom v rebríčku sa taktiež prvý týždeň tejto bonusovej aktivity darilo a vďaka tomu si okrem výhier prilepšili aj o získané bonusy.

Veľké hráčske šťastie mal aj tipujúci registrovaný ako Dejama, ktorý skončil na desiatom mieste a získal bonus 40 €. Dôležité je, že okrem umiestnenia v rebríčku najlepších hráčov, mu jeho tiket uzavretý 23.2. priniesol výhru až 1 453,60 €.

Stále máte šancu sa zapojiť. Majstrovská 15ka pokračuje aj ďalší týždeň a o svoje poradie v rebríčku môžete bojovať od 24. februára do 1. marca.

Podmienky Majstrovskej 15ky sú jednoduché. Potvrdiť to môžu výhercovia z prvého týždňa. Všetci tipovali na eTIPOS.sk v sekcii ŠPORT a za každý uhádnutý zápas získali body do rebríčka.  Minimálna výška ich vkladu bola 10 €, započítavali sa udalosti s kurzom rovným a vyšším ako 2,00. Zápas musel byť v súťažnom týždni vyhodnotený a stávková udalosť víťazná. Celý tiket nemusel byť výherný.

Podmienky súťaže sa ani ďalšie dva týždne nemenia, využite šancu a zapojte sa aj vy.

zapojiť sa do majstrovskej 15ky