Odložiť žiletky a holiace strojčeky, ide sa do tuhého. Už dnes totiž štartuje play-off TIPOS extraligy prvými zápasmi predkola. Ty si ich môžeš vychutnať s najlepšími kurzami v herni eTIPOS.sk, kde na teba čakajú aj parádne bonusy.

Boje o pohár Vladimíra Dzurillu sa začínajú v stredu 24. marca dvoma duelmi predkola. O posledné dve miestenky do najlepšej osmičky si to rozdajú Košice s Novými Zámkami a Trenčín s Banskou Bystricou.

A práve tieto zápasy si môžu všetci tipéri vychutnať s pripravenými bonusmi – Stávka bez rizika 50 € a Gólový bonus.

Stávka bez rizika je určená pre nových hráčov. Zaregistruj sa ešte dnes na www.etipos.sk a ak bude tvoja 1. stávka nevýherná, vrátime ti celý vklad v podobe bonusu až do 50 € (pri vklade 20 € ti vrátime 20 €, pri vklade 100 € ti vrátime maximálne 50 €).

Stávka musí byť podaná pred zápasom SÓLO, pričom si môžeš vybrať aj odvodenú stávku (počet gólov, 1. tretina, handicap a pod.).

Gólový bonus je promo akcia, ktorú nájdeš exkluzívne v herni eTIPOS.sk. Natipuj si ľubovoľný zápas play-off TIPOS extraligy, ktorý musí byť podaný SÓLO. Nezohráva úlohu, či ho umiestniš na tiket pred zápasom alebo LIVE. A ak ti tip nevyjde, vrátime ti bonus vo výške strelených gólov v riadnom hracom čase znásobený koeficientom podľa vkladu a to nasledovne:

PROMO AKCIE

Chcel by si si tipnúť na zápasy predkola, no nevieš, koho si vybrať? Skús sa inšpirovať našimi analýzami.

KOŠICE – NOVÉ ZÁMKY

Východniari skončili po základnej časti na ôsmej pozícii, Novozámčania boli na 9. priečke. Bodový rozdiel medzi oboma mužstva však bol pomerne priepastný – 14 bodov.

Každý z tímov sa naladil na vyraďovaciu časť inak. Zatiaľ čo oceliari prehrali tri zápasy za sebou, hokejisti z Južného Slovenska majú sériu troch výhier. Mimochodom, osemfinále sa hrá práve na tri víťazstvá.

Posledný vzájomný súboj základnej časti zohrali práve proti sebe. Nové Zámky ho vyhrali 4:3 po predĺžení.

Tím trénera Gergely Majorossa prišiel pred play-off o jedného z kľúčových hráčov – osemnásťročného mladíka Brandta Clarkea. Potencionálna draftová jednotka NHL odohrala v drese Zámčanov 26 zápasov s bilanciou 5+10, čo je na obrancu výborné číslo. Clarke si však play-off našej ligy neužije, keďže kanadská reprezentácia ho povolala späť, aby sa pripravoval s mužstvom na blížiaci sa svetový šampionát hráčov do 18 rokov.

Košičania sa budú spoliehať najmä na prvý útok v zložení Klhůfek – Chovan – Réway, ktorý v základnej časti nazbieral dokopy 134 bodov.

Séria Košíc s Novými Zámkami sľubuje vyrovnaný boj, ktorý by mohol rozhodnúť až piaty zápas. Gólové hody sa očakávať nedajú, množstvo osobných súbojov však áno. Košice by mali zvládnuť pozíciu jemného favorita, uspejú 3:2 na zápasy.

TRENČÍN – B. BYSTRICA

Siedmy tím po základnej časti, trenčianska Dukla, narazí v predkole play-off na desiatu Banskú Bystricu.

Trojnásobný majster z posledných rokov a v minulej sezóne líder po základnej časti, prechádza náročným obdobím. Bystrica omladila káder, zápasy nehrá doma ale vo zvolenskom exile, nemá také ambície.

Trenčania, naopak, poškuľujú po vyšších cieľoch. Tréner Ján Pardavý je odhodlaný so svojím mužstvom uspieť. Prvú prekážku v podobe „baranov“ vníma ako ťažkú, ale tak to už v play-off chodí.

Duklu favorizuje tabuľkové postavenie, ale pozor. Bystričania majú s Trenčanmi v sezóne kladnú bilanciu 3:1 na zápasy. Ten posledný, pred 10 dňami, doma vyhrali 6:3.

Séria bude takisto tvrdá, nekompromisná, vyrovnaná. Dukla by však mala zabrať a postúpiť po výsledku v sérii 3:2.

CHCEM TIPOVAŤ