Azda niet človeka, ktorý by si aspoň raz v živote nepodal lotériu alebo o pokúšaní šťastia nepočul od známych. Veď kto by nechcel získať rozprávkovú výhru? Oslovili sme dotazníkom výhercov z posledného obdobia, aby sa s nami podelili o svoje pocity, dojmy a ceste k státisícom eur.

Vyhrať v lotérii jackpot, to je zväčša beh na dlhú trať. Šanca uspieť je pomerne malá, ale ako sa hovorí – kto neskúša, nikdy nevyhrá.

To rozhodne nebol prípad výhercu, ktorý sa radoval z historicky najvyššieho jackpotu v doplnkovej hre JOKER. Obyvateľ Košického kraja vyhral 901 549 € iba za vklad 0,50 EUR!

Ako priznal, v lotérii sa pokúšal o životnú výhru 40 rokov. Počas tohto obdobia sa dočkal mnohých menších úspechov, takmer milión eur si ho však našiel až teraz.

Opačný prípad sa spája s výhercom rovnakej hry, teda JOKER, z polovice mája. Hráč, ktorý uzatvoril svoju stávku cez esemesku, sa totiž dočkal výhry vôbec prvýkrát v živote.

A výsledok? Nádherných 190 685 €!

Veľké jackpoty pri doplnkovej hre JOKER idú ruka v ruke s pani Šťastenou. Čísla totiž generuje náhodným výberom počítač.

Využiť túto možnosť majú hráči aj pri hre LOTO, no stále sa medzi nimi nájde pomerne veľká skupina, ktorá roky rokúce verí svojim šťastným číslam.

Či už sú to dátumy narodenia, výročie svadby, číslo odznaku, veľkosť topánok, značka na aute. Pestrosti sa medze nekladú.

Keď v novembri minulého roka vyhral šťastný hráč v hre LOTO takmer 2 000 000 €, nemohli sme sa ho nespýtať, aké čísla boli na jeho tikete.

Kto tipuje, že to boli jeho obľúbené čísla, je na omyle. Výherca sa spoľahol na náhodný výber, ktorý mu priniesol šesťmiestnu výhru o ktorej sníva každý Slovák.

A čo vy? Volíte pri rozhodovaní sa o číslach možnosť náhody alebo uzatvárate stávku pravidelne s rovnakými číslami? Nech je to tak či tak, nezabúdajte, že LOTO je jednoducho šanca vyhrať.

hrať loto