Štvrtý finálový zápas hokejovej TIPOS extraligy ponúkol fanúšikom poriadnu divočinu. Poprad vyhral nad Zvolenom 7:4, čím odvrátil hrozbu konca série. Podarí sa mu však zázračný obrat? Tipujte piaty zápas finále s najlepšími kurzami na eTIPOS.sk.

Natipuj si zápas so Stávkou bez rizika až za 50 €. Novo registrovaní hráči si môžu vychutnať duel bez nervov – ak im totiž ich prvý tip nevyjde, vrátime im vklad v podobe bonusu až do 50 € (pri vklade 20 € ide o sumu 20 €, pri vklade 100 € maximálne 50 €). Stávka musí byť podaná pred zápasom SÓLO, pričom môže ísť aj odvodenú stávku (počet gólov, 1. tretina, handicap a pod.).

Finále TIPOS Extraligy si však môžu tipéri vychutnať aj s Gólovým bonusom. Ide o akciu, ktorú nájdu exkluzívne v herni eTIPOS.sk. Kto si natipuje finálový duel ako SÓLO tip a ten mu nevyjde, vrátime mu bonus vo výške strelených gólov v riadnom hracom čase znásobený koeficientom podľa vkladu.

Navyše, aj piaty finálový zápas TIPOS extraligy sa počíta do Máj Cupu, v ktorom si hráči rozdelia 10 000 €!

Poďme sa spoločne pozrieť v analýze, ako by mohol vyzerať priebeh piateho finálového duelu.

ZVOLEN – POPRAD (stav série 3:1)

Poprad sa doma pozviechal a predviedol ofenzívne divadlo, v ktorom excelovala najmä jeho elitná formácia. Kto čaká, že sa niečo podobné zopakuje pod Pustým hradom, mal by krotiť nadšenie.

Zvolen nebude chcieť pripustiť, aby sa spustila gólová smršť. Hoci oba tímy majú výbornú ofenzívu, domáci neraz potvrdili, že ich zdobí aj kvalitná defenzíva na čele so švédskym brankárom Robinom Rahmom.

Napokon, spomeňme si na semifinálovú sériu so Slovanom, kde na zvolenskom ľade nepadli v riadnom hracom čase ani raz viac ako 4 góly.

Tip na menší počet gólov v 1. tretine ako 1,5 v kurze 1,7 sa javí hodnotne.

O osude zápasu budú rozhodovať detaily. Presilové hry, individuálne chyby. Kto ich spraví menej, vyhrá. Zvolen má extrémne vyzreté mužstvo, ktoré vedie silný trénerský triumvirát Oremus, Kmeč, Podkonický. Na druhej strane však stojí veľký stratég Mikula, ktorý má v talóne rozhodne viacero „žolíkov“.

V poslednom zápase sa ukázali jeho najväčšie zbrane – elitný útok. Dá sa očakávať, že ten sa presadí aj vo Zvolene. Najmä jeho top hráč, Marcel Haščák, má veľkú motiváciu uspieť, no v play-off to páli aj Dávidovi Skokanovi. Na to, že dá gól práve on, je kvalitnejší kurz – 2,9.

A samotný zápas? Je dosť možné, že v riadnom hracom čase sa o víťazovi nerozhodne. Bude to boj, ktorý rozlúskne až predĺženie. Na remízu je navyše pekný kurz 4,2.

TIPOS TIPUJE PIATE FINÁLE:

Zvolen – Poprad – X (4,2)

Zvolen – Poprad – počet gólov v 1. tretine menej ako 1,5 (1,7)

Dávid Skokan GÓL – ÁNO – (2,9)

ZÁPASOVÁ PONUKA