Prvá stávka bez rizika na Premier League až za 50 €? Ideálna pozvánka pre nových hráčov skúsiť šťastie na eTIPOS.sk, využiť pri tom najlepšie kurzy na trhu, spoznať novú mega širokú ponuku LIVE stávok a vychutnať si najlepší futbal na svete.

Navyše na štyri vybrané zápasy z Anglicka, ktorých analýzu nájdeš aj v našej ponuke, sa vzťahuje ďalšia akcia. Kto si natipuje SÓLO stávku na tieto zápasy za minimálne 10 € s kurzom aspoň 1,50 a tip mu nevyjde dostane spätný BONUS 5 €. Dokopy tak môžeš získať v prípade zlých tipov BONUS až 20 €!

FUTBALOVÉ TIPY NA VÍKEND

Manchester Utd. – Leicester

Tipy: Zápas 1 – viac gólov ako 2,5 – gól Ronaldo

Nezabúdaj, že na zápasy najvyššej anglickej futbalovej súťaže máš 1. stávku bez rizika. Oplatí sa tak dať aj lepšie kurzy a keď ti tip nevyjde, vrátime ti po splnení podmienok vklad v podobe bonusu až do 50 €.

A ako to dopadne na Old Trafford? Červení Diabli sú momentálne na šiestom mieste Premier League, ale ich stánok tento rok nie je tou slávnou nedobytnou pevnosťou. United reálne hrozí, že iba piatykrát v histórii ligy skončia mimo prvej štvorky aj preto, že zverenci Ralfa Rangnicka dali od začiatku roka 2022 v deviatich domácich súťažných zápasoch iba dvakrát viac ako jeden gól.

Leicester City postúpil medzi najlepších osem tímov v Európskej konferenčnej lige, sezónu však veľmi úspešne hodnotiť nemôže. Zostávajúce stretnutia k dobru totiž môže pretaviť maximálne na umiestnenie v prvej polovici tabuľky, pretože do roku 2022 vstúpil v lige piatimi zápasmi bez výhry. V minulých štyroch však trikrát vyhral a vo všetkých troch prípadoch skóroval ako prvý. Foxes sa tento rok nedarí predovšetkým vonku, v lige prehrali na pôde súperov v piatich z predchádzajúcich šiestich stretnutí a v úlohe kurzového outsidera tento rok vonku v PL ešte ani raz nevyhrali.

Na United si ale v poslednom čase veria, neprehrali s nimi už štyrikrát v rade, čo teší predovšetkým trénera Brendana Rodgersa, ten totiž s Manchesterom United vo svojich prvých 12 vzájomných meraniach síl prehral hneď desaťkrát.

Tottenham – Newcastle

Tipy: Zápas 1 – viac gólov v 2.polčase – polčas X/ zápas 1

Nezabúdaj. Ak si natipuješ SÓLO stávku aj na tento zápas aspoň za 10 € s kurzom 1,50 a stávku prehráš, vrátime ti bonus 5 €.

V Premier League zatiaľ obaja súperi bojujú na opačných stranách tabuľky a Spurs, ktorí už nemajú žiadne pohárové záväzky, sa môžu v závere ligy pokojne sústrediť na trojbodovú stratu na štvrtý Arsenal. Domáci si tu naposledy poradili s konkurenčným West Hamom (3:1), ktorý pritom čaká štvrťfinále Európskej ligy. O oslnivých päť výhier v rade ich ale predtým pripravilo gala predstavenie Cristiana Ronalda na Old Trafford, odkiaľ Tottenham odišiel bez bodu.

Kouč Antonio Conte si počas reprezentačnej pauzy pochvaľoval zlepšenie hry svojho tímu, ktorého šanca na vysnívané umiestnenie zvyšuje aj fakt, že proti tímom z prvej štvorky ho čakajú už len dva zápasy. Newcastle udržal čisté konto v dueloch s Chelsea aj Evertonom po viac ako 85 minút, nakoniec ale v oboch prípadoch prehral 0:1. Tréner Eddie Howe to komentoval slovami, že klub ešte čaká veľa práce, ale deväťbodový náskok na záchranu už skutočne vyzerá veľmi nádejne.

S výnimkou jediného získal Newcastle všetky svoje tohtoročné body na súperových ihriskách v súbojoch s celkami z druhej polovice tabuľky, pričom na pôde prvých desiatich prehral v piatich prípadoch minimálne o dva góly. Celkovo ale Magpies dokázali bodovať takmer v polovici zo všetkých 15 dueloch vonku a na štadióne Spurs prehrali v minulých siedmich prípadoch len dvakrát.

Dortmund – Lipsko

Tipy: Zápas X – viac gólov ako 3,5 – 1.gól Dortmund

V tomto dueli druhého so štvrtým proti sebe nastúpia dva silné tímy. Dortmund, ktorý ešte stále útočí na titul, privíta Lipsko, ktoré pomýšľa na účasť v Lige majstrov. Domáci majú hosťom čo oplácať, pretože v novembrovom zápase s nimi prehrali 1:2. Kvôli tomu s nimi prišli o sériu ôsmich súťažných zápasov bez prehry, bola to ich prvá porážka od Lipska od októbra 2017.

Tréner Marco Rose však verí, že návrat na domáci štadión jeho zverencov pred týmto duelom povzbudí. Doma sa totiž Dortmundu v tejto sezóne darí a zvíťazil tu v 11 z 13 ligových zápasov, čo je momentálne najlepší výkon v Bundeslige a súčasne je to jeho historicky najlepšia  bilancia v tejto fáze súťaže. Zároveň tu Dortmund vyhral dva predchádzajúce zápasy a ani v jednom neinkasoval. Lipsko je rovnako v skvelej forme a neprehralo deväť súťažných zápasov po sebe, u súperov vyhralo aj päť súťažných zápasov v rade. Vďaka tomu sú zverenci Domenica Tedesca momentálne najlepším celkom v Bundeslige pre rok 2022, a to čo sa bodového zisku týka, tak aj gólového rozdielu (+19).

Na druhú stranu sa hosťom príliš nedarí v dueloch s Dortmundom a ani v jednom z posledných desiatich vzájomných bundesligových duelov s ním neudržali čisté konto. Zaujímavosťou tiež je, že po celú dobu svojho pôsobenia v najvyššej súťaži nedostali od žiadneho iného tímu toľko gólov vonku, ako práve od Dortmundu (13).

Juventus Turín – Inter Miláno

Tipy: Zápas X – polčas X/ zápas X – viac ŽK ako 4

Derby d’Italia je známe ako jeden z najsledovanejších súbojov v Taliansku a v tomto zápase sa uskutoční priamy súboj o tretie miesto v Serii A, pričom štvrtý Juventus stráca na svojho rivala jediný bod, spoluhráči Milana Škriniara však majú zápas k dobru. Víťazstvo a tri body pre Juventus sú preto kľúčové, hrajú v skvelej forme, keď neprehrali ani v jednom z posledných 16 ligových zápasov, poslednýkrát na konci novembra minulého roka s Atalantou Bergamo.

Juventus doma naposledy zdolal poslednú Salernitanu (2:0), presný zásah Paula Dybalu priešil už po piatich minútach od úvodného hvizdu rozhodcov. Obhajca titulu Inter remizoval tri z posledných štyroch ligových zápasov, pričom tréner Simone Inzaghi priznal, že výkon jeho tímu proti Fiorentine ani zďaleka nespĺňal jeho kritériá. Napriek tomu si Inter môže zvýšiť sebavedomie, keďže bol posledným talianskym tímom, ktorý porazil práve zebry z Turína 2:1 v januárovom finále Superpohára.

Forma modro-čiernych ale nie je ideálna, vyhral iba dva z posledných 13 súťažných zápasov, pričom Juventus tu naposledy porazili v roku 2012. Hostia cestujú do Turína po štyroch ligových remízach u súperov v rade.

FC Barcelona – FC Sevilla

Tipy: Zápas 1 – 1.gól Barcelona – 1.polčas X

V sobotu hostí štadión Camp Nou v Barcelone, ktorý tento týždeň prekonal svetový rekord v návštevnosti na jeden futbalový zápas (91553 divákov pri ženskom derby s Realom Madrid) šláger La Ligy. Tretia FCB vyzve pred domácimi fanúšikmi tím zo Seville, ktorá má v tabuľke trojbodový náskok, zverenci klubovej legendy Xaviho ale majú zápas k dobru. Takže bude o čo hrať. Barcelonu stíha madridské Atletico, ktoré má rovnako bodov a zápas s predposledným Alavésom.

Blaugranas okúsili chuť ligovej prehry naposledy 4. decembra, keď ich skolil druhý tím zo Seville – Betis. Na víťazstvo ich môže nabudiť aj úspešné ťaženie v pohárovej Európe, keď z Európskej ligy vyradili instanbulský Galatasaray, ako aj posledný ligový duel, v ktorom pohodlne zvíťazili 4:0 na ihrisku neohrozeného lídra z Realu Madrid.

Naopak Sevilla sa rozlúčila s Európskou ligou, z ktorej ju vyradil West Ham Utd. V La Lige ale ťahá šnúru 15 zápasov bez prehry. Keď sa pozrieme na vzájomné zápasy, z posledných piatich v La Lige sa až tri skončili remízou.

Crystal Palace – Arsenal

Tipy: Zápas 2 – viac gólov v 2.polčase – viac gólov ako 2,5

Aj na tento zápas sa vzťahuje BONUSOVÁ akcia – ak si natipuješ sólo stávku na zápas aspoň za 10 € s kurzom 1,50 a stávku prehráš, vrátime ti 5 €. Celkovo tak za štyri zápasy Premier League môžeš získať bonus až 20 €.

Arsenalu patrí v tabuľke anglickej Premier League aktuálne štvrté miesto, keď pred ním sú iba giganti Manchester City, Liverpool a Chelsea. Pred piatym Tottenhamom má pohodlný štvorbodový náskok a ešte zápas k dobru. Crystal Palace sa naopak pohybuje v pokojných vodách stredu tabuľky a tento duel si jeho hráči pred svojimi divákmi budú chcieť hlavne užiť a potrápiť favorita.

Domáci majú celkom slušnú formu, keď už šesť zápasov (dva víťazné v pohári) neokúsili chuť prehry. V lige neprehrali štyri zápasy, poslednú prehru im uštedrila favorizovaná Chelsea, aj to iba 0:1. Tréner Patrik Vieira v minulosti obliekal práve dres Arsenalu a tak bude pre neho špecifický a bude chcieť uspieť. Arsenal z posledných 13 ligových zápasov prehral iba dva, čo mu môže hrať do karát je aj fakt, že posledných päť zápasov na ihriskách súpera vždy dokázal získať tri body.

Z posledných desiatich vzájomných zápasov zdolali domáci slávnejší Gunners iba dvakrát, posledné domáce víťazstvo sa datuje do apríla 2017. V dueloch týchto súperov padá pomerne veľa gólov, v posledných dvoch zhodne po štyri.

chcem tipovať