Novo registrovaní hráči v herni eTIPOS.sk sa môžu tešiť na promo akciu Stávka bez rizika až do 50€. Po novom v nej hráčom stačí, aby si tipli na ľubovoľnú udalosť z našej ponuky. Môže to byť teda na duely Európskej ligy alebo aj iné zápasy a komu tip nevyjde, vrátime mu celú výšku vkladu (pri vklade 20 € ti vrátime 20 €, pri vklade 100 € ti vrátime maximálne 50 €).

Okrem toho nájdu tipéri v herni eTIPOS.sk množstvo ďalších skvelých akcii, bonusov a najmä najlepšie kurzy na slovenskom trhu.

EURÓPSKA LIGA PLAY-OFF odvety

Frankfurt – West Ham

Tipy: Zápas X – postup Frankfurt – oba tímy strelia gól

Do finále Európskej ligy postúpi Eintracht Frankfurt alebo West Ham, je to ale nemecký celok, ktorý po úvodnom zápase vedie 2:1 a usiluje sa o prvú účasť v európskom finále po 42 rokoch. Pokiaľ Frankfurt neprehrá, dostane sa do finále.

Do zápasu ide pritom s vedomím, že nepoznal premožiteľa ani v jednom z 11 duelov EL v sezóne, aj keď doma vo všetkých súťažiach sa mu poslednou dobou nedarí. Hostiteľa čaká historický zápas, môžu postúpiť o krok ďalej ako pri vypadnutí v semifinále EL v ročníku 2018/19 (proti Chelsea). Zverenci trénera Adiho Hüttera však vyhrali jediné z minulých šiestich domácich zápasov EL, takže to môže byť pre Frankfurt ťažký duel.

Potrebné sebavedomie mu ale zdvihne skutočnosť, že postúpil vo všetkých deviatich dvojzápasoch pod hlavičkou UEFA, ak zvíťazil v úvodnom stretnutí vonku. Manažér David Moyes z West Hamu prekvapil a pri víkendovej ligovej porážke 1:2 doma s Arsenalom nechal odpočívať iba niektorých kľúčových hráčov. Ťahúni ako Declan Rice a Jarrod Bowen odohrali celých 90 minút a West Ham sa bude vo štvrtok na týchto hráčov znovu spoliehať, keď sa druhýkrát v histórii súťaží UEFA pokúsi odvrátiť vyradenie po domácej porážke v prvom dueli.

Po zrušení pravidla o góloch z ihriska súpera potrebuje West Ham vyhrať najmenej dvojgólovým rozdielom, aby postúpil bez predĺženia a penaltového rozstrelu, prehral však šesť z predchádzajúcich siedmich zápasovu súperov, takže ho nečaká ľahká úloha. „Hammers“ v troch z uplynulých piatich duelov mimo vlastného ihriska v EL zvíťazili minimálne s rozdielom dvoch gólov, a ak by to zopakovali, stal by sa West Ham premiérovým tímom v histórii EL, ktorý postúpil zo semifinále po porážke v úvodnom stretnutie doma.

Glasgow Rangers – Lipsko

Tipy: Zápas X – menej gólov ako 3,5 – 1.polčas X

Rangers čaká náročná odveta semifinále Európskej ligy, pretože chcú otočiť nepriaznivý stav po porážke 0:1 s RB Lipsko v úvodnom zápase a zaistiť si postup do prvého európskeho finále od roku 2008. Na európskej scéne doma majú slušnú bilanciu, prehrali tam iba päť z posledných 33 zápasov a potrebné sebavedomie im môže zdvihnúť fakt, že v každom z uplynulých piatich duelov na Ibroxe v súťaži strelili 2+ gólu.

Glasgowskému celku chýbajú niektorí kľúčoví ofenzívni hráči, ako je napríklad zranený Alfredo Morelos, ale trénera Giovanniho van Bronckhorsta môže viac znepokojovať obrana. Rangers po porážke z minulého týždňa remizovali 1:1 v Old Firm derby, čím definitívne prišli o nádej na titul v škótskej Premiership, zároveň udržali jediné čisté konto v desiatich zápasoch vo všetkých súťažiach. Lipsku sa po vypadnutí z Ligy majstrov vo vyraďovacej fáze EL darí.

Doteraz nepoznalo premožiteľa, v osemfinále však cez Spartak Moskva prešlo bez boja. Teraz má veľkú šancu, aby si zaistilo účasť v prvom európskom finále, najmä keď postúpilo v troch z predchádzajúcich štyroch vyraďovacích kôl pod hlavičkou UEFA po domácej výhre v úvodnom zápolení. Lipsko ale do tohto zápasu pôjde po porážke (1:3 s Borussiou Mönchengladbach), ktorá sa odohrala o deň neskôr ako Old Firm derby Rangers, čo by sa mohlo v neskoršej fáze stretnutia prejaviť. Pre Lipsko išlo o prvú súťažnú prehru vonku od začiatku februára, a hoci sa neočakáva ďalší, posledný európsky duel Lipska v Glasgowe skončil porážkou 1:2 v EL s mestským rivalom Celticom (2018/19).

EURÓPSKA KONFERENČNÁ LIGA PLAY-OFF odvety

AS Rím – Leicester

Tipy: Zápas 1 – 1.gól AS Rím – postup AS Rím

Rím v prvom semifinálovom kole Európskej konferenčnej ligy remizoval s Leicesterom 1:1, a tak má stále šancu na svoj prvý postup do finále európskej súťaže od ročníka 1990/91 (vtedy sa predstavil vo finále Pohára UEFA). Lenže sa na túto odvetu príliš dobre nepripravil, pretože cez víkend nedokázal poraziť Bolognu (0:0) aj napriek tomu, že tréner José Mourinho povolal v druhom polčase do hry Tammyho Abraháma a Ricka Karsdorpa, ktorých inak šetril.

Nevydarený duel s Bolognou by mohol Rím nakoniec stáť európske priečky v Sérii A, a tak by pre neho mohlo byť jedinou cestou do pohárovej Európy v nadchádzajúcej sezóne víťazstvo v EKL. Súčasne to bolo od začiatku februára štvrtýkrát, keď Rím nedokázal doma vyhrať. Na druhú stranu bude celok z talianskej metropoly povzbudzovať fakt, že vonkajšie góly už nemajú takú váhu a zároveň ho bude motivovať aj vedomie, že v posledných dvoch sezónach, kedy sa predstavil v pohárovej Európe, doma v európskych zápasoch neprehral.

Tréner Leicesteru Brendan Rodgers vyhlásil, že jeho zverenci „nemajú strach“ pred cestou na Stadio Olimpico, kde zabojujú o svoje prvé európske finále. Dokonca nechal počas víkendového zápasu Premier League odpočívať niekoľko kľúčových hráčov. Rodgers síce prehral päť zo svojich siedmich stretov s Mourinhom, ale momentálne s ním drží šnúru dvoch neprehraných zápasov – v minulej sezóne ho porazil 2:0 (keď ešte trénoval Tottenham).

Leicester sa do semifinále dostal potom, keď na domácu remízu s PSV nadviazal víťazstvom na ihrisku holandského celku 2:1 a to aj napriek tomu, že v dueli už prehrával. Bola to jeho druhá výhra z troch zápasov u súperov, ktoré vo vyraďovacej časti EKL odohral. Lenže v tomto prípade sa predstaví na ihrisku Ríma a prehral všetkých šesť  európskych stretnutí mimo svojho štadióna, ktoré kedy odohral proti tímom z top 5 európskych líg.

Marseille – Feyenoord

Tipy: Zápas X – viac gólov ako 2,5 – v 2.polčase viac gólov

Marseille v prvom semifinálovom kole Európskej konferenčnej ligy prehrala s Feyenoordom 2:3 a to aj napriek tomu, že v tomto dueli dokázala do konca prvého polčasu vyrovnať z 0:2 na 2:2. Tentokrát sa však predstaví doma, kde v tejto sezóne odohrala už tri zápasy EKL a všetky vyhrala, o čo sa pokúsi aj v tomto prípade. Tréner Jorge Sampaoli vyhlásil, že sa jeho zverenci „musia poučiť zo svojich chýb“, aby sa prvýkrát od roku 2018 prebojovali do európskej finále.

Domáci si v poslednej dobe urobili zo Stade Vélodrome pevnosť a vyhrali tu štyri z predchádzajúcich piatich stretnutí. Je síce pravda, že v poslednom domácom zápase značne oslabený káder Marseille nestačil na Lyon (0:3), ale v tomto dueli privíta Feyenoord a proti tímom z Holandska sa tu v štyroch z posledných piatich stretov radoval z výhry.

Na rozdiel od domácich dokázal Feyenoord cez víkend vo svojej lige zvíťaziť 3:1, a tak si v Eredivisii poistil tretiu priečku. Do tohto duelu si síce priváža výhodu, ale rozhodne sa na ňu nemôže spoliehať, pretože z predchádzajúcich piatich stretnutí, ktoré na ihriskách francúzskych súperov odohral, ​​vyhral len jedno. Pokiaľ sa chce Feyenoord po 20 rokoch prebojovať do svojho prvého európskeho finále (v sezóne 2001/02 vyhral Pohár UEFA), mal by nadviazať na svoju formu na ihriskách súperov z EKL, vďaka ktorej v tomto ročníku prehral v tejto súťaži len jedno stretnutie vonku, a to ešte počas kvalifikácie, keď nestačil na Elfsborg. Avšak v dvoch z posledných troch zápasov u súperov v EKL musel doháňať stratu.

CHCEM TIPOVAŤ