Lotéria LOTO patrí desaťročia medzi najpopulárnejšie lotérie na Slovensku. Motív nielen tejto nedele, kedy sa hrá o jackpot 718 281 € je teda jasný. Podaj si o to, či vyhráš LOTO!

Stávku na hru LOTO si môžu hráči podať odvšadiaľ. Aj online z mobilu alebo cez SMS. Dostať sa k peknej výhre nebolo nikdy ľahšie.

Vedel si, že na Slovensku už máme viacerých milionárov, ktorí si svoj výherný tiket nepodali na pobočke? Výhody online hrania sú neodškriepiteľné. Hrať LOTO online je totiž tak jednoduché, ako narátať do šesť. Presne toľko čísiel potrebuješ na zisk jackpotu. Vyskúšaj si to, stačí pár klikov a si v hre!

Prvá online stávka o to, či vyhráš LOTO, je na nás! TIPOS ti teraz prináša 15-eurový bonus za registráciu a prvý vklad. Ihneď po dokončení registrácie na webe automaticky získavaš bonus v hodnote 5 eur. Prvých päť tiketov (stĺpcov) tak môžeš mať úplne zadarmo!

A to nie je zďaleka všetko. Ak si vložíš na svoje hráčske konto minimálne 10 €, pripíšeme ti automaticky ďalší bonus 10 €. Hrať s nami sa počíta.

Zaraď sa do rodiny rozprávkových výhercov, veď každý týždeň vyhrávajú tisíce Slovákov!

Až 66 výhercov od spustenia hry LOTO zbohatlo o výhru vyššiu ako milión eur. Najviac milionárov, až 16, je z Bratislavského kraja, nasleduje východ, kde si o poriadny balík peňazí prilepšili trinásti tipujúci.

Čerstvý LOTO milionár pochádza z Nitrianskeho kraja. Vyhral neuveriteľných 1 088 435 vďaka svojim šťastným číslam 1, 8, 10,  35, 36 a 46.

Zatiaľ rekordným bol rok 2013, kedy výhry presiahli viac ako 33 000 000 €. Rekordnú  výhru evidujeme z roku 2009, presiahla viac ako 11 000 000 €.

Pridaj sa aj ty k LOTO milionárom, naozaj stačí tak málo. Nevieš, ktoré čísla si na tiket vybrať? Najčastejšími číslami, ktoré sú žrebované sú 5, 10 a 20 a tri po sebe nasledujúce čísla 36, 37 a 38. Najmenej sa naopak objavujú medzi vyžrebovanými 8, 25, 27, 32, 40 a 43. Akú taktiku zvolíš? Vyberieš si svoje čísla alebo sa rozhodneš pre náhodný tip?

LOTO šíri radosť jedna radosť. Jednoducho si vyber šesť čísiel z hracieho poľa od 1 do 49 a podaj si tiket. Ak v žrebovaní vytiahnu tvojich šesť čísel, vyhrávaš jackpot. Výhru garantujeme aj pri uhádnutí 5, 4 alebo už 3 tvojich číslach.

chcem hrať