Jackpot číselnej lotérie LOTO je neustále zaujímavý. Aj preto nás zaujímalo, aké sú trendy v jeho tipovaní.

Stará dobrá klasika

Možno to poznáte – pri úlohe vybrať si niekoľkociferný PIN alebo číselné heslo vám ako prvé napadne najjednoduchšia možnosť a to vymenovať prvé poradové čísla nasledujúce za sebou. Tento trend sa odzrkadľuje aj pri hľadaní svojich šťastných lotériových čísel. V priemere takmer 500 tipov v každom stávkovom období je uzatvorených s úvodnými číslami 1, 2, 3, 4, 5 a 6.

Z opačného konca

Podobný sa môže zdať aj trend vyberať čísla od konca číselného radu, avšak práve tento výber je už o niečo menej preferovaný. V každom stávkovom období sa čísla 44, 45, 46, 47, 48 a 49 objavia „iba“ 90- krát.

Prax nepustí

Tipovanie čísel a reálne vyžrebované čísla bývajú často dva rozdielne svety. Pri svojom výbere sa dá orientovať aj podľa tabuľky vyžrebovaných čísel v hre LOTO. Ak by ste sa chceli riadiť podľa nej, tak by vo vašom výbere určite nemalo chýbať číslo 20. Historicky najmenej často je vyžrebované číslo 10.

Či si už zvolíte jeden z vyššie uvedených spôsobov alebo budete veriť svojej intuícií je na vás. Zvoľte svoje šťastné čísla na www.etipos.sk a sledujte žrebovanie každú stredu a nedeľu.

Držíme palce!

skúsiť šťastie v hre LOTO